Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

26 Nisan 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Gürsel Tekin ne diyecek?

Gürsel Tekin ne diyecek?

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin'den önemli bir duyuru geldi.  Aylardır İstanbulda çalışma yapan ve partinin hiç bir yerde değerlendirmediği CHP Gürsel Tekin Pazartesi günü bir basın açıklaması yapacağını duyurdu. 
CHP İstanbul İl Başkanlığı, Milletvekilliği ve CHP Genel Sekreterliği de yapan Gürsel Tekin resmi Twitter hesabından kamuoyuna açıklama yapaçağını şu sözlerle duyurdu:
"Siyasetin her süreçte sokakta çalışma yaparken aday belirtilirken kampanya yürütülürken en önemli unsur demokratik ilkelere uymak ve halkın sesine kulak vermektir. Bizim de görevimiz budur. Yaşanan süreç ile ilgili değerlendirmemi Pazartesi günü kamuoyuyla paylaşacağım" 

Adı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için geçiyordu

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekinin adı bir süredir İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için geçiyordu. Hatta yeapılan araştırmalar ve anketlerde de ilk üç isim arasında adı bulunuyordu.
Hatırlanaçağı gibi; CHP Genel Başkanı olmadan önce Kemal Kılıçdaroğlu İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olmuş, Gürsel Tekin de kendisine İstanbul İl Başkanı olarak büyük destek vermişti. O zamanlar Deniz Baykal genel başkandı.

Açıklama merakla bekleniyor

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin'in pazartesi günü yapacağı duyuruda neler söyleyeceği merak ediliyor. Bazı çevreler yaşanan olayları anlatacağını söylerken, bazıları da seçime giderken hiç bir siyasi ve milletvekilinin böyle bir şey yapmayacağını, destek açıklamasında bulunacağını söylüyorlar!..

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık