Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

25 Nisan 2024, Perşembe

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Gençlerin abisi olmaya geliyorum

Gençlerin abisi olmaya geliyorum

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Bayrampaşa'da vatandaşlarla buluştu. Açık hava buluşması gerçekleştiren İmamoğlu, projeleri hakkında Bayrampaşalılara açıklamalarda bulundu. Ekrem İmamoğlu, daha sonra yol üzerinde esnafları ziyaret ederek Somuncu Baba Meydanı'na geldi. İmamoğlu, "Komşularına herkes söylesin, bundan sonra Bayrampaşa'nın gençleri Ekrem ağabeylerine emanet artık. Bu şehirde 350 gencin Ekrem abisi olmaya geliyorum" dedi. Ekrem İmamoğlu konuşması sırasında yaşlı bir kadının ağlamasını görünce, "Ağlama, gözlerinden öpüyorum. Beni de ağalacataksın yoksa ben de konuşamam sonra" dediği yaşlı kadına sarıldı.

Nitelikli bir yaşam vaat ediyoruz

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu şöyle devam etti: "Türkiye'nin zihniyet değişimin merkezi İstanbul'dur, 16 milyon İstanbullunun belediye başkanı olmaya geldim. Sizlerle 2 önemli unsuru  paylaşmak istiyorum. Beylikdüzü'nde yaptığım hayatın nasıl değiştiğini bildiğim Yaşam Vadisi diye bir parkımız var. Onun için İstanbul'a 15 yeni yaşam vadisi müjdesi vermiştim. Onun bir tanesini de 800 bin metrelik Bayrampaşa'ya yaşacağım. Otogarın Temmuz ayında İstanbul Büyükşehir Belediyesiyle sözleşmesi sona eriyor. Bir tanesi Hadımköy, Kurtköy'de her ikisinin de imalatına başlayacağız. Otogarı'da teknokent yapacağım. Burayı teknoloji merkezi haline getireceğiz. Nitelikli bir yaşam vaat ediyoruz."

Editör: Veri Basın Haber Ajansı

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık