Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

21 Nisan 2024, Pazar

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Gencebay'ı bıçakladılar

Gencebay'ı bıçakladılar

Yıldız Posta Caddesinde maydana gelen tartışmada bıçak çeken taksici ünlü şarkıcı Orhan Gencebay'ın oğlu Gökhan Emre Gencebay'ı göğsünden bıçakladı.

Saat 18:30 sularında meydana gelen olayda Beşiktaş Emniyet Müdürlüğüne bağlı güvenlik güçleri Gencebay'ı yaralayan taksi şöförünü kaçmadan kıskıvrak yakaladı.
Edinilen bilgiye göre olay Yıldız Posta Caddesinde saat 18:30 sularunda meydana geldi. Trafikte Orhan Gencebay'ın oğlu Gökhan Emre Gencebay başka bir araçta arkadaşı ile seyir halinde iken taksici D.E ile tartışmaya başladı. Tartışma sırasında taksici E.D bıçak çekerek Gencebay'ı göğsünden yaraladı.
Olay yerine anında gelen Beşiktaş Emniyet Müdürlüğü ekipleri taksi şöförünü kaçmaya fırsat vermeden bıçağı ile birlikte kıskıvrak yakaladı.

Edinilen bilgiye göre Gencebay'ı bıcaklayan şüpheli şahsın daha öncede kasten yaralama, 6136 sayılı kanuna muhalefet ve kötü muameleden kaydı olduğu ortaya çıktı.
Gözaltındaki şüpheli ile ilgili tahkikat Beşiktaş Emniyet Müdürlüğünce sürdürülüyor.

Öte yandan yaralanan Gencebay'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Editör: Beşiktaş Medya Grup

Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık