Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Fikret Orman'dan Quaresma açıklaması

Fikret Orman'dan Quaresma açıklaması

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Bolu'nun Gerede ilçesindeki tesis açılışında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Portekizli yıldız oyuncu Ricardo Quaresma'nın ayrılığı hakkında da konuşan Orman, kendileriyle yollarını ayırdıktan sonra Kasımpaşa'ya transfer olan Ricardo Quaresma'nın kendisiyle ilgili açıklamalarının yalan olduğunu ileri sürdü. Quaresma ile görüşmelerin ikinci başkan Serdal Adalı üzerinden yürütüldüğünü ve kendisinin sürece dahil olmadığını vurgulayan Orman, şunları kaydetti:

"Quaresma ile ilgili bir görüşme yapmadım. Kendisi devre arası ikinci başkanımız Serdal Adalı'nın evine gitmiş. İstanbul'da karısının mutlu olmadığını ve ayrılmak istediğini, bir bonservis bedeli olmadan ayrılmak istediğini ifade etmiş. O ara herhalde Arabistan'dan teklifler vardı. Biz de kendisine yardımcı olacağımızı söyledik. Sonuçlanmayınca kalma kararı verdi. Ondan önce alacaklarıyla ilgili ihtarname göndermişti. Onu ödedik. Kalma kararından sonra da bir ihtarname gönderdi. Onu da ödedik. Lig bittikten sonra da bir daha yolladı. Beşiktaş'ta 7 sene oynayan bir futbolcunun alacağının kalmayacağını bilmesi ve Beşiktaş'ı toparlama arzusu içinde görmek en büyük arzumdu ama son süreçte onu görmedik. Kamp başlamadan 3 Temmuz'da Serdal Adalı başkan üzerinden kendisini kadroda düşünmediğimizi ve takım bulması gerektiğini ilettik. O da anladı ama takımla kampa alınması gerektiğini, böylece daha rahat kulüp bulacağını ifade etti. Biz de hak verdik. Riva ve Avusturya kampına aldık. Hocamıza vitrinde olması için oynatmasını da söyledim. Ancak hiçbir arayış içinde olmadı. Lig başlarken o bölgeye hamle yapmak istedik. Quaresma oynamadığı zaman sıkıntı yaratıyor. Biz de takımı sahiplenmesi, liderlik vasfı ve kulübü benimsemesini göremedim. Hareketleri, ihtarnameler gibi yaptıkları bizi o düşünceden uzaklaştırdı. Serdal başkan yine kendisini kadromuzda düşünmediğimizi söyledi. O da çıkıp 'Başkandan şu anda duyduğuma göre.' dedi. Bunların hepsi yalan. Kulüple duygusal bağı olmayanlarla profesyonelce götürmeye çalışıyoruz. Ricardo'nun kariyerinde en uzun süre oynadığı Beşiktaş'tan daha düzgün bir şekilde ayrılmasını beklerken kendisi beni hedef almış. Beşiktaş taraftarı bunun son gün olmadığını, 6 ay öncesinden onun talebiyle başlayan bir süreç olduğunu bilsin."

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık