Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

29 Mart 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Felakete doğru sürükleniyoruz

Felakete doğru sürükleniyoruz

CHP’nin 24 Haziran’daki seçimlerde Cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce, seçimlerden sonraki 40 günü değerlendirdiği yazılı bir açıklama yaptı. Türkiye’nin hem ekonomik hem de sosyal olarak sıkıntılı bir sürece girdiğini ifade ederek, yaşananların ülke tarihinin en zorlu dönemlerinden biri olduğunu söyledi. Bu açıklamayı yapmasının nedenini ise, vatandaşlardan seçimde en fazla oy alan ikinci aday olduğundan dolayı sorumluluk duyduğunu açıkladı.

Ümitler tükeniyor

Son 16 yıldır iktidarda olan Cumhurbaşkanı Erdoğan’nın 24 Haziran’daki seçimlerde kendisine oy verilmesi takdirinde, ülkenin içerisinde bulunduğu ekonomik sıkıntının seçimden sonra çözüleceğini vaat ettiğini hatırlatan Muharrem İnce, vatandaşların buna inanarak oy verdiklerini söyledi. Bunun sonucunda da dünya siyasi ve demokrasi tarihinde eşi benzeri görülmemiş Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi gibi tek adam yetkileri ile donatıldığını belirten İnce, ekonomik olarak verilen sözlerin başarıya ulaşmadığını hatta, öncekinin gerisine düşüldüğünü ve gelecekle ilgili ümit de bırakılmadığını ifade etti.

Milletimize ümitsizliğe kapılmamalarını anlatmaya devam edeceğiz

Türkiye’de mevcut olan ekonomik ve siyasi gelişmelerdeki zorlu dönemde yönetim hakkında yapıcı eleştirilerde bulunacaklarını ve milletin ümitsizliğe kapılmaması için, donanımlı bir ekibin yönetim görevi için her zaman hazır olduğunu anlatmaya devam edeceklerini söyleyen Muharrem İnce, verdikleri sözleri yerine getiremedikleri gibi, bütün ekonominin damada bağlanmasının piyasaların bardağını taşıran son damla olduğunu söyledi. Ülkenin gidişatının inanılmaz bir şekilde ekonomik ve sosyal olarak felakete doğru sürüklendiğini vurguladı. Ayrıca İnce, hem ekonomik hem de diplomatik sorunların artmasından dolayı, sorunları iyi yönetemeyen kötü bir yönetimin her alanda çoğalarak devam ettiğini de sözlerine ekledi.

Bizim icraat planımız referans belgesi niteliğinde

İktidara geldiklerinden bu yana 100 günlük yapakları planlarının hala açıklanmadıklarını söyleyen Muharrem İnce, 16 senelik yönetim tecrübesi olmasına rağmen, ilk 100 gün yapılacak eylem planının hazırlanmamış olmasına dikkat çekerek, zihinsel olarak bir hazırlık yapılmadığını belirtti.

Herkesten öneri bekleyerek, yardım umarak son bir ayı geçiren yeni yönetim için, seçimden bir hafta önce açıkladıkları kendi planlarının onlar için referans olacak bir niteliğe sahip olduğunu söyledi.

Milletimizin önüne gelecek seçimlerde daha hazırlıklı çıkacağız

Gelecek seçimlerde milletin önüne daha hazırlıklı bir şekilde çıkacaklarını söyleyen Muharrem İnce, Türkiye’nin en zorlu koşulların bile üstesinden geldiğini söyledi ve kendisi ile arkadaşlarının, yaşanan tüm gelişmeleri yakından takip ederek, gerekli olduğunda yapıcı eleştiriler yaparak, kötü gidişattan kurtulmanın yollarını geliştireceklerini ve Türk milletinin önüne daha hazırlıklı olarak çıkacaklarının bilinmesini istediğini söyleyerek sözlerine son verdi.

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık