Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

25 Nisan 2024, Perşembe

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Farklı bir Cumhurbaşkanı olacağım demiştim

Farklı bir Cumhurbaşkanı olacağım demiştim

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaptığı konuşmada muhalefeti hedef aldı. Tek amaçlarının kendisini indirmek olduğunu belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘Bunu başarmak amacıyla, siz millet için ne yapacaksınız’ şeklinde konuştu.

İstanbul’a belediye başkanı olduğunda CHP’den aldığında şehirde çöp yığınları, hava kirliliği, çevre kirliliği olduğunu belirtti ve 2007’deki cumhurbaşkanlığı seçimlerinde, vesayet güçleri ile birlikte adım atan partilerin onlara cumhurbaşkanını seçtirmemesinden dolayı çözüm üreterek, Cumhurbaşkanının doğrudan halkın seçmesi için önemli bir adım attıklarını söyledi.

Farklı bir Cumhurbaşkanı olacağımı söylemiştim

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2014 yılında seçildiği cumhurbaşkanlığı görevine başlarken, sahip olduğu yetkileri sonuna kadar kullanarak, sorumluluk üstlenen farklı bir cumhurbaşkanı olacağını söylediğini hatırlatarak, cumhurbaşkanlığında farklı bir süreci başlatmış olduklarını ifade etti.

Muhalefet hakkında konuşan Erdoğan, tek amaçlarının ‘Recep Tayyip Erdoğan’ı indirmek’ olduğunu söyleyerek, yönetimi devraldığınız zaman millete ne vereceksiniz, bu ülkeye hangi yatırımları yapacaksınız, söyleyin şeklinde konuştu.

Günü birlik manevralarla iş yapıyorlar

Ülkeyi idare etme ve hükümeti kurma yetkisi verilen Cumhurbaşkanı, bakanları, kararnameleri ve üst düzey yöneticileri ile uyum içinde çalışmalıdır diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim tarihinin açıklanmasından bugüne kadarki süreçte kimin daha iyi çalıştığına halk tanık oldu dedi. Sözlerine devam eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 milletvekilinin grup kurmak amacıyla başka bir partiye verilmesini eleştirerek, milletin iradesini satın almaya benzeterek, bunu yapanların amaçlarının ülkeye ve millete hizmet etmek olmadığını söyleyerek, bunu yapacak olanların milletin karşısına yapacakları projeler ile çıkacağını söyledi.

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık