Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

20 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Erdoğan’dan ilk açıklama

Erdoğan’dan ilk açıklama

Henüz sonuçlar kesinleşmemişken konuşma yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, vatandaşlara teşekkür ederek, artık geleceğe bakma zamanıdır dedi. Erdoğan, yaptığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Değerli basın mensupları, aziz milletim, nerede olursa olsun kalbi bizimle olan kıymetli vatandaşlarım sizleri hürmetle selamlıyorum. Allah’tan ülkemiz ve milletimiz için 24 Haziran’daki seçimlerin hayırlı olmasını diliyorum. Resmi olmayan seçim sonuçlarına göre, milletimiz cumhurbaşkanlığı görevini şahsıma verdi. Diğer bir yandan, Cumhur İttifakı ile AKP’ye Meclis çoğunluğunu da vererek, çok büyük bir sorumluluk vermiş oldu.

Oy kullanan herkese teşekkür eder, yurtiçinde ve yurtdışında oyunu bana, partime ve ittifakımıza veren kardeşlerime minnettarlık duyarım. Türk demokrasisi sandık güvenliği ile gücünü göstermiş, özgür iradesi ile milletimiz oyunu kullanarak kendisi ve ülkesi için seçimini yapmıştır. Ayrıca seçime katılan tüm cumhurbaşkanı adaylarını ve milletvekili adaylarını da tebrik ediyorum. Seçim sonuçlarına gölge düşürmeye çalışarak kimsenin başarısızlığını gizlemeye çalışarak, ülkemizin demokratik yapısına zarar vermeyeceğini umuyorum.

Milletimiz yüzde 90’a varan seçimlere katılma oranı ile dünyaya önemli bir mesaj verdi. Seçimler rekor katılım ile sonuçlandı. Milletimiz sandıkta görevini yerine getirmiş, ülkemiz yönünü belirlemiştir. Bugünden sonra bize düşen daha çok çalışmaktır. Seçim sürecinde yaşanan tartışmaları ve kırgınlıkları geride bırakarak geleceğe bakma zamanıdır.”

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık