Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

16 Nisan 2024, Salı

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Erdoğan’dan Fransa’ya tepki!

Erdoğan’dan Fransa’ya tepki!

Recep Tayyip Erdoğan, yine sert konuştu ve Fransa'ya tepki verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’un, Kürtlere destek sözü verdiklerini ve SDG ile Türkiye arasında arabuluculuk yapmak istediklerini söylemesi üzerine sert bir şekilde tepki gösterdi. Fransa’nın davranışından üzüntü duyduğumuzu belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, AKP Genel Merkezi’nde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’ndaki konuşmasında, geçen hafta Macron ile yaptığı görüşmeden bahsetti. Macron’un garip garip konuştuğunu ifade ederek, ‘Arabulucuya ihtiyacımızın olmadığını söylemek zorunda kaldım.’ dedi.

Macron’a sert sözlerle tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘Siz terör örgütleriyle masaya oturabilirsiniz ama, Türkiye terör örgütleriyle Afrin’deki gibi mücadele eder. Siz kim oluyorsunuz ki terör örgütüyle Türkiye arasında arabuluculuk sözünü söyleyebiliyorsunuz?’

‘Elysee Sarayı’nda 7 tane teröristi konuk ediyorsunuz da, Türkiye 3,5 milyon Suriyeliyi ağırlarken ne yapabiliriz diye soranınız oldu mu? Fransa’da kaç tane mülteciyi ağırladın? Bana bunun cevabını verir misin?’ şeklinde konuştu.

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık