Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

28 Nisan 2024, Pazar

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Erdoğan: Pazara kadar değil mezara kadar!

Erdoğan: Pazara kadar değil mezara kadar!

AA ve ANKA sandıkların yüzde 99’nın açıldığını bildirdi. Edinilen bilgilere göre; seçim sonuçlarına göre, Cumhur İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan yaklaşık yüzde 52  oy olarak seçimi kazandı. 2002 yılından bu yana girdiği tüm parlamento ve cumhurbaşkanlığı seçimlerini kazanan Erdoğan, 5 yıl daha Cumhurbaşkanı olarak görev yapacak.

İkinci tur seçim sonuçlarına ilişkin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kısıklı'da toplanan vatandaşlara hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle; Biz İstanbul’u çok seviyoruz, İstanbul’la yola çıktık İstanbul’la yola devam ediyoruz. Bugün Kısıklı bir başka, Üsküdar bir başka, İstanbul bir baka. Değerli dava ve yol arkadaşlarım sizleri en kalbi duygularla selamlıyorum. Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turunu milletimizin teveccühü ile tamamlamış bulunuyoruz. İki bayram arasında bize demokrasi bayramı yaşatan milletime şükranlarımı sunuyorum. Sandık başına giderek kendisi ve evlatlarını geleceği için iradesini ortaya koyan tüm vatandaşlarıma teşekkür ediyorum.

Teşkilatımızın tüm mensuplarını, kadın ve gençlik kollarımızı, sandık müşahitlerimizi, gönüllü olarak seçimin sağlıklı şekilde yürümesine katkıda bulunan herkesi, kampanya ekibimizi tebrik ediyorum.

"SANDIĞA KOŞAN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Kadınlarımızı tebrik ediyorum, gençlerimizi tebrik ediyorum ve AK Parti davasına gönül veren tüm kardeşlerimi tebrik ediyorum, yurt içinde ve yurt dışında ikinci tura göre özellikle yüksek oy oranları ile sandığa koşan herkese teşekkür ediyorum.

Yaptığı tercihle önümüzdeki 5 yıl boyunca ülkeyi yönetme sorumluluğunu bir kez daha bize tevdi eden milletimizin her bir ferdine teşekkür ediyorum.

"İSTERSENİZ BUNA BİR ÜÇÜNCÜ BAY BAY DAHA İLAVE EDEBİLİRİZ: BAY BAY BAY KEMAL"

İnşallah sizlerin güvenine layık olacağız, 21 yıl layık olduğumuz gibi layık olacağız, ne dedim? Pazara kadar değil mezara kadar beraber olacağız. Hep bu sevda burada bitmez dedik. Şimdi bay bay Kemal diyorlar.

Biz hep bu kutlu yürüyüş yarım kalmaz demiştik. Biz hep hizmet eden hezimete uğramaz demiştik. Biz Türkiye’mize, biz de Türkiye’ye emanetiz demiştik. İsterseniz buna bir üçüncü bay bay daha ilave edebiliriz: Bay bay bay Kemal.

Bugünkü seçim aramızdaki bu muhabbetin demokrasi ateşinde şekillenmiş halidir. Nasıl demir ateşle buluşarak çeliğe dönüşürse sizlerin iradesi sandıkta bükülmez, kırılmaz, paslanmaz gücü haline geldi.

Editör: Haber Merkezi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık