Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

24 Nisan 2024, Çarşamba

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Erdoğan Kılıçdaroğlu'nun eğilme eleştirisine cevap verdi

Erdoğan Kılıçdaroğlu'nun eğilme eleştirisine cevap verdi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Türkiye yönetilemez konumda, bugün bir fotoğraf var, Erdoğan'la yurt dışında bir yöneticinin fotoğrafı var, onun önünde nasıl eğildiğini görüyorsunuz, niye eğiliyor? Para için..." sözlerine Cumhurbaşkanı Erdoğan sosyal medya hesabı üzerinden yanıt verdi.

Sözcü'den edinilen bilgilere göre; Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Katar ziyaretinde Emir Tamim bin Hamad El Sani ile çekilen bir fotoğrafına ilişkin olarak, “Türkiye yönetilemez konumda, bugün bir fotoğraf var, Erdoğan’la yurt dışında bir yöneticinin fotoğrafı var, onun önünde nasıl eğildiğini görüyorsunuz, niye eğiliyor? Para için… Bu benim ağrıma gidiyor. Erdoğan bir siyasi rakibim, ama o bir başka devlet adamının önünde para için eğilmemeli” diye konuştu.

Bu ifadeleri içeren video da CHP'nin sosyal medya hesaplarından paylaşıldı.

ERDOĞAN’DAN YANIT

Gün boyu AKP kurmayları, Kemal Kılıçdaroğlu'nun bu açıklamalarına tepki gösterirken, akşam saatlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan sosyal medyadan bir video paylaşarak üstü kapalı cevap verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Biz, rükuda Allah’ın huzurunda eğiliriz. Başka hiçbir gücün önünde eğilmedik, eğilmeyiz.” ifadesini kullandığı bir mitinginin görüntülerini “Kısa bir hatırlatma” notuyla paylaştı.

Editör: Haber Merkezi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık