Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Erdoğan ile Kılıçdaroğlu arasında Hatay krizi!

Erdoğan ile Kılıçdaroğlu arasında Hatay krizi!

Hatay’a gideceğini açıklayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kendisi hakkında yapmış olduğu yorumlara yanıtını verdi. Erdoğan’ın ‘Postal ya da parka eksikse sana yollayalım’ şeklinde yaptığı eleştirilere cevabını veren Kılıçdaroğlu, ‘Ben onları öğrenciyken giydim. Vatanseverlik ruh ile olur.’ İfadelerini kullandı.

Şehit varken eğlence olmaz

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sanatçılar ile birlikte Hatay’a yaptığı ziyareti, onlarca şehit varken, türküler söylenerek gösteri yapılmasının doğru olmadığını düşünerek eleştirdiğini söyledi.

Kılıçdaroğlu’nun eleştirisine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’da Hatay’a askerlerimize moral vermek için gittiklerini belirterek cevap vermişti.

Öte yandan, Dünya Romanlar Günü’nde konuşma yapan Kılıçdaroğlu, Erdoğan’ı sert sözlerle eleştirmişti. Suriyelilere daha fazla önem verilip, Romanların uzun zamandır bu topraklarda yaşamasına rağmen, hala hak ettikleri vatandaş muamelesini göremediklerini söylemişti.

Bunun üzerine, CHP Lideri’ne cevap veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, Romanları kışkırtmak için Suriyelileri kullandığını ileri sürerek, Türkiye’de bulunan Suriyeli sayısına ve onlara yapılan maddi harcamalara takılıp kaldığını ifade ederek, yakında CHP devrinin kapanacağını söyledi.

Romanlar Buluşması’nda konuşma yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bu toraklarda yaşayan Romanların, para sıkıntısı çekerek mücadele ettiklerine vurgu yaparak, Türkiye’nin ekonomisine saldırmaya çalışanlara başaramayacaklarını söyledi.

Kılıçdaroğlu’ndan ittifak mesajı

2019’da yapılacak olan seçimler için çalışmalara başlayan Kemal Kılıçdaroğlu, ittifak kurmaya sıcak baktığını ifade eden Kılıçdaroğlu, Meral Akşener ile yapacağı görüşmenin nedeninin kongre olduğunu söyledi.

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 1

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık