Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

29 Mart 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Erdoğan ile İmamoğlu aynı kongrede

Erdoğan ile İmamoğlu aynı kongrede

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açılışını yapması beklenen, yarın Ankara'da gerçekleştirilecek "Akıllı Şehirler ve Belediyeler Kongre ve Sergisi"ne İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da katılıyor. İmamoğlu'nun Kanal İstanbul'la ilgili sık sık randevu talep ettiği Erdoğan'la görüşüp görüşmeyeceği merak konusu oldu. Cumhurbaşkanlığı himayesinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı işbirliğiyle "Akıllı Şehirler ve Belediyeler Kongre ve Sergisi" 15-16 Ocak tarihlerinde Ankara'da gerçekleştirilecek.

Sözcü'den Özlem Güvemli'nin haberine göre; kongrenin yarın yapılacak açılışında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da konuşma yapması bekleniyor. Açılış konuşmacıları arasında Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı ve Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı Fatma Şahin de var.

Kongrenin "Yenilikçi Yerel Politikalarla Dönüşen Şehirlerimiz" oturumunun konuşmacıları arasında da İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu bulunuyor. Oturumda Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in de konuşma yapması bekleniyor.

Baş başa görüşecekler mi?

Etkinlikte İBB Bilgi İşlem Daire Başkanlığı, Elektronik Sistemler Müdürlüğü'nün yürüttüğü "Navigasyon Verileri İle Trafik Işıklarının Uyumu Projesi"ne de ödül verilecek. Ödülü İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu alacak. İmamoğlu'nun ödülü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın elinden alıp almayacağı ve baş başa bir görüşmenin gerçekleşip gerçekleşmeyeceği merak konusu oldu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, geçtiğimiz günlerde Habertürk canlı yayınında Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan randevu talep ettiğini açıklamıştı. İmamoğlu Kanal İstanbul'la ilgili açıklamasında, "Her seferinde Cumhurbaşkanımızla randevumu dile getirdim. Çağırsalar hemen gidip anlatmak isterim. İkna olacağına eminim, bana bu fırsatı vermesi gerekir. Koşa koşa giderim" şeklinde konuşmuştu.

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık