Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

20 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Erdoğan, biz Afrin'i kime vereceğimizi çok iyi biliriz

Erdoğan, biz Afrin'i kime vereceğimizi çok iyi biliriz

Partisinin grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov'a söylediği sözler yüzünden sert yanıt verdi. Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov dün Moskova'da düzenlediği basın toplantısında, "Cumhurbaşkanı Erdoğan hiç bir zaman Afrin'i işgal etmek istediği söylemedi. Afrin'de durum normalleşti. Türkiye Afrin'de hedefine ulaştığını açıklamıştır. Artık bu bölgenin kontrolünü Suriye hükümetine verlimesi gerektiğine inanıyoruz" demişti. Grup toplantısında bu sözleri sert yanıt veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Çok yanlış bir yaklaşım bu. Biz Afrin'i kime vereceğimiz çok iyi biliriz. Yeri zamanı geldiğinde biz Afrin'i, Afrinlilerin teslim edeceğiz. Tabi zamanı bize attir. Onu da biz belirleriz Sayın Lavrov değil" diye konuştu.

Bay Kemal Hakkari'de miting yaptığında Türk bayrağı var mıydı?..

CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun sanatçılar hakkında yaptığı sözler nedeniyle tepkisini dile getiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Şimdi Hatay'a gidiyormuş. Günaydın ne oldu?.. Parkan, postalın eksikse biz sana gönderilim. Askerimize destek vermeye giden sanatçılara ağır sözler söylemesine aklımız almıyor. Biz bu ülkede askerimizle doğduk askerimizle yürüyoruz. Bay Kemal Hakkari'de mitingini yaptığın zaman Türk bayrağı var mıydı?.. Malum partinin destekler ile gittin ve miting yaptın. Biz 15 Temmuz'dan sonra kendinise Yenikapı için davet gönderdiğimde önce hayır dedi. Baskılar olunca son akşam geleceğine dair haber geldi. Bunları niye anlayatıy ki bu adamın ne olduğunu herkes anlasın, cibiliyetini anlasın. Karakter başka meseledir. Sandık önümüze geldiğinde zaman bunun hesabını sormaya varmıyız?.. Bu sözler lafla olmaz. Kapı Kapı dolaşarak olur" diye konuştu.

AK Parti herkesle bütünleşecek

"Roman vatandaşlarımız ile Suriyeli sığınmacıları kıyaslayarak yalan iddialarla karakterini bir kez daha ortaya komuştur." diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan şöyle devam etti: "Onun ahlaka sığmayacak ifadelerini burada tekrarlamayacağım. Roman vatandaşlarımız Külliyemizi ziyaret edecekler. Bu şahsa hakketiği gerekli cevabı birlikte vereceğiz. Bak Bakalım AK Parti Roman kardeşleriyle nasıl bütünleşiyor görsün. Şunu da söyleyeyim, açık net, gizlemeye hiç gerek yok. Benim doğup büyüdüğüm mahalle Roman kardeşlerimledir. Ben orada doğdum, orada büyüdüm, sınıf arkadaşlarım, beraber aynı camiye gittiğim arkadaşlarım var. Bay Kemal biz böyle yetiştik. Biz de ayrımcılık olmadı olmazda. İnanlar kardeşdir. Roman kardeşlerimizle, Suriyeli mazlumları karşı karşıya getirmekten medet uman bir sayesetin bu ülkede yeri olmadığını bu zata milletimizle birlikte göstereceğiz."

İddialar tamamen yalan

Şimdi de Roman vatandaşlarımız ile Suriyeli sığınmacıları kıyaslayarak tamamı yalan iddialarla karakterini bir kez daha ortaya koymuştur. Onun ahlaka sığmayacak ifadelerini elbette burada tekrarlamayacağız. Yarın bunu izleyecek. Külliyemizi ziyaret edecek Roman kardeşlerimizle birlikte bu şahsa hakkettiği cevabı vereceğimize inanıyorum. Bak bakalım AK Parti roman kardeşleriyle nasıl bütünleşiyor. Ha şunu da söyleyeyim. Açık net, gizlememe gerek yok. Benim doğup büyüdüğüm mahalle Roman kardeşlerimledir. Orada doğdum, orada büyüdüm. İlk okulda sınıf arkadaşlarım, beraber aynı camiye gittiğim arkadaşlarım var. Roman, Kasımpaşa’da. Bay Kemal, biz böyle yetiştik, bizde ayrımcılık yok. “İnananlar kardeştir” bitti. Vatandaşımız sıfatıyla tüm haklardan istifade eden roman kardeşlerimiz de, Suriyeli mazlumları karşı karşıya getirmekten medet uman bir siyasetin bu ülkede bir yeri olmadığını bu zata milletimizle birlikte göstereceğiz."

Editör:

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık