Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

28 Mart 2024, Perşembe

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Erdoğan ağır konuştu, dikili ağaçı söken zihniyetsiniz

Erdoğan ağır konuştu, dikili ağaçı söken zihniyetsiniz

 Kanal İstanbul projesiyle ilgili muhalefeti eleştiren Erdoğan, "Siz yapılan her şeyin karşısındasınız. Dikili ağaçları söken bir zihniyetsiniz. Marmaray da olmazdı, Avrasya da olmazdı, Osmangazi'de olmazdı, 3. köprü de olmazdı... Yaptık mı?" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerinin satır başları şöyle:

Bilim tarihinin bugünkü kaynakları büyük ölçüde Avrupa referanslıdır. Oryantalist bakış açısının ürünüdür.

Müslüman alimleri yok saymak kasıtlı değilse, cehaletle izah edilebilir.  Medeniyet tarihini İlam medeniyetini görmezden gelerek yazmak mümkün değildir.

Büyük atılımlar gerçekleştirmenin gayreti içindeyiz.

Ülkemizin Fuat Sezgin Hoca'yı geç fark etmiş olması büyük kaybımızdır. İlk düğme yanlış iliklenince başlangıç noktası hatalı olunca doğru noktalara ulaşılamıyordu.

Yıllarca bu milleti aşağılık kompleksi bataklığında çırpınmaya zorladılar. 

Üniversiteler yıllarca asıl işleri yerine öğrencilerin kılık kıyafetiyle uğraştığı için ilimde ilerleyemiyordu. Türkiye geçtiğimiz 17 yılda bilim ve teknoloji sahasında da ayağına vurulan prangaları parçalamış, kendisine çizilen hudutları aşıp geçmiştir.

50 MİLYON YOLCU

Nisan ayında hizmet vermeye başlayan İstanbul Havalimanı'nda bugün 50 milyon yolcuya ulaşıldı. Biraz önce ABD'ye uğurlama töreni yaptık.

Savunma sanayiimizi güçlü kılacak 700'ü aşkın projeyi aynı anda yürütüyoruz. İHA teknolojisinde dünyasından 4 ülkesinden biriyiz. Uzaydan denizlerin altına kadar her yerde tüm zenginlikleri keşfetme çabası içindeyiz.

Cuma günü inşallah 'Türkiye'nin Otomobili Projesi'nin tanıtım törenine katılacağız.

KANAL İSTANBUL PROJESİ

Birileri "Kanal İstanbul projesini yaptırmayız" diyor, müteahhitlere tehditler savuruyor. 'İktidara gelince iptal ederiz' diyor. Ya sen zaten iktidara gelemeyeceksin ki... Siz yapılan her şeyin karşısındasınız. Dikili ağaçları söken bir zihniyetsiniz. Marmaray da olmazdı, Avrasya da olmazdı, Osmangazi'de olmazdı, 3. köprü de olmazdı... Yaptık mı?

Editör:

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık