Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

26 Nisan 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

En çok okunanlar Beşiktaş Belediyesi soruşturmaları ve Beşiktaş'ın maçları oldu.

En çok okunanlar Beşiktaş Belediyesi soruşturmaları ve Beşiktaş'ın maçları oldu.

En çok okunanlar; belediye soruşturması, görevden almalar ile Beşiktaş'ın maça çıkmaması oldu. Ardından da siyasi haberler geldi. Bu haberleri, teknoloji, magazin ve kültür izledi. Video ve foto haberler de büyük ilgi gördü.

Beşiktaş Medrya Grup 2018 yılı itibariyle haber sitesini baştan sona değiştirdi. 2000 yılından bu yana yayın hayatını sürdüren www.besiktas.com.tr yeni temasıyla büyük beğeni topladı ve haberleri günde yüzbinlerce kişiye ulaşmaya başladı.

En çok okunan haberleri sizler için değerlendirdik. Bu haberler içinde ilginç olan yerel haberlerin ön planda olması...
Örneğin, Beşiktaş Belediyesi'nin soruşturma geçirmesi ve belediyede yaşananlar en çok okunan haberler listesinde 1 sırayı aldı. 

Özel Röportajda büyük ilgi çekti. Ataç Tetikeren görevden alınan Rıfat Örnek ile konuştu. Rıfat Örnek görevden alınmamız normal çünkü bir çok işte imzamız var dedi. Bu haber en çok okunanlar listesine girdi.

Spor konusuna gelince hiç kuşkusuz Fenerbahçe ile Beşiktaş'ın yaptığı kupa maçı en çok okunanlar içinde yer aldı. Bilindiği gibi kupa maçında sahaya yabancı maddeler atılmış, Şenol Güneş'in yaralanması ile birlikte maç yarım kalmış, tatil edilmişti.
Spor alanında bir diğer haber de TFF'nin verdiği karar oldu. Kupa maçının yeniden oynanacak olması ve Beşiktaş'ın maça çıkmayacağı haberi ses getirenler arasında ilk sıralarda yer aldı. 

Siyaset konusuna gelince, erken seçim haberlerinin yanısıra,  yapılan ittifaklar, CHP'den İYİ Partiye geçişler,  CHP'nin adayı Muharrem İnce'nin  açıklanması, Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamaları ile Kemal Kılıçdaroğlu'nun söylemleri de en çok okunanlar içinde ilk 10'da yer aldı.

İŞTE O SES GETİREN VE EN ÇOK OKUNAN HABERLERİN TAM LİSTESİ!!!

En çok okunanlar - Yerel 1

En çok okunanlar - Yerel 2

En çok okunanlar - Yerel 3

En çok okunanlar - Ulusal

En çok okunanlar - Spor

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık