Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

02 Mayıs 2024, Perşembe

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

En çok Başkan Çebi konuşuluyor

En çok Başkan Çebi konuşuluyor

Medya Takip Merkezi (MTM), Türkiye Spor Yazarları Derneği için hazırladığı Ekim ayı medya raporunu açıkladı. Rapora göre; n çok adından söz ettiren kulüp yöneticisi ise Beşiktaş’ın yeni başkanı Ahmet Nur Çebi oldu. İşte spor basınında öne çıkan başlıklar…

Hareketli bir ayı geride bırakan spor camiasında yaşanan gelişmeler yakından takip edilirken, gündemi belirleyen başlıklar ele alındı. Buna göre, Ekim ayında en çok konuşulan futbol takımı olarak Beşiktaş ikinci sırada yer aldı. Ekim ayında en çok konuşulan futbolcular arasında ise; Burak Yılmaz 2. sırada, Diaby 7. sırada, Dorukhan Toköz 9. sırada, Loris Karius 17. sırada, Domagoj Vida 25. sırada, Umut Nayir 29. sırada ve Elneny 30. sırada yer aldı.

Ekim ayında en çok konuşulan teknik direktörler arasında da Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, 2. sırada yer aldı.

Beşiktaş’ta kan değişikliği

2019-2020 Sezonuna yaptığı kötü başlangıcın ardından, bir türlü beklenen çizgiyi yakalayamayan Beşiktaş’ta tüm oklar yönetime çevrilmişti. Art arda alınan kötü sonuçlar neticesinde hem sosyal medyada hem de tribünlerde tepkilerini dile getiren siyah beyazlı taraftarlar başta Fikret Orman olmak üzere bütün yönetimi hedef almıştı. Gösterilen tepkilerin ardından Fikret Orman geçtiğimiz Eylül ayında istifa kararı almıştı. Bu istifa kararının ardından düzenlenen Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısında başkanlık yarışı heyecanı yaşandı. Açılan 17. Sandık sonunda rakipleri Serdal Adalı ile Hürser Tekinoktay’ı geride bırakan Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş’ın 34. başkanı oldu. Beşiktaş’ın çiçeği burnunda başkanı Çebi göreve gelir gelmez ayağının tozuyla, ilk ödeme sözünü de gerçekleştirdi. UEFA'da gelecek sezon için ‘men' tehlikesi yaşamak istemeyen Siyah-Beyazlılar, ay sonuna kadar ödenmesi gereken 105 milyon TL'yi tamamladı.

Medya Takip Merkezi’nin aynı raporuna göre medyada 14 bin 71 haberde bahsedilen Ahmet Nur Çebi en çok konuşulan kulüp yöneticisi olurken, kendisini 11 bin 46 haber ile başkanlık koltuğunu devraldığı Fikret Orman takip etti.

Ekim ayında en çok konuşulan kulüp yöneticilerinin arasında ise, Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, 1. sırada yer aldı. Siyah-beyazlı kulübün eski başkanı Fikret Orman ise; 2. sırada yer aldı.

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık