Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

25 Nisan 2024, Perşembe

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

En çok Ahmet Nur Çebi konuşuldu

En çok Ahmet Nur Çebi konuşuldu

Medya Takip Merkezi (MTM), Türkiye Spor Yazarları Derneği için hazırladığı Kasım ayı medya raporunu açıkladı. Rapora göre; en çok konuşulan takım, futbolcu ve teknik direktör sarı kırmızılı camiadan oldu. Beşiktaş’ın çiçeği burnunda başkanı Ahmet Nur Çebi ise en çok konuşulan kulüp yöneticisi oldu.

Ahmet Nur Çebi Geldi Kartal Uçuşa Geçti!

Ahmet Nur Çebi'nin başkan olmasıyla birlikte siyah beyazlılarda hava değişti. Çebi ve yönetiminin geldiğinde ilk işi olan ödemeleri yapması futbolculara büyük moral oldu. Daha sonra sürekli takım ile birlikte olan başkan, futbolcularına şampiyonluk inancını her seferinde aşıladı. Beşiktaş böylelikle, Süper Lig'de kendisini toparladı ve ligin başlarındaki görüntüsünü unuttu. Siyah beyazlılarda yaşanan bu değişimin arkasında başkan Ahmet Nur Çebi yer aldı.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi düzenlenen divan kurulu toplantısında, kulübün eski başkanı Fikret Orman döneminde ciddi şekilde israf yapıldığını belirtti. Çebi, Vodafone Park'ta gerçekleştirilen divan kurulu toplantısında yaptığı açıklamada, "Durum öyle çok keyifli değil, işimiz çok zor." dedi. Görevlerinin enkaz edebiyatı yapmak olmadığını vurgulayan Çebi, "Eski dönemi bir süre sonra hepiniz unutacaksınız eski dönemleri, bu da Allah'a reva değil. Çalıştığımız dönemdeki zor durumları, bunun kaynağını bilmeden bizim çalışmamızı bizden isteyemezsiniz. Geçmişi de değerlendirmemiz gerekiyor. 'Buraya geldiniz, geçmişi karıştırmayın, işinize bakın' söylemi pek doğru olmaz." diye konuştu. Beşiktaş’ın yeni başkanı Ahmet Nur Çebi’nin Kasım ayında Rahmi Koç’u misafir etti. Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamaya göre aynı zamanda Beşiktaş Divan Kurulu Üyesi olan Koç ile Çebi, Beşiktaş'ın gündemine dair görüş alışverişinde bulundu. Başkan Çebi, ziyaretin sonunda Rahmi Koç'a isminin yazılı olduğu Beşiktaş forması hediye etti. Medyada 7 bin 68 habere yansıyarak Kasım ayının en çok konuşulan kulüp başkanı olan Ahmet Nur Çebi’yi sırasıyla ezeli rakiplerin başkanlarından Ali Koç 6 bin 329 haber ve Mustafa Cengiz 5 bin 797 haber ile takip etti.

Beşiktaş'ta diğer sıralamalar ise şu şekilde:

Abdullah Avcı, 15 bin 774 haber ile en çok konuşulan teknik direktör olarak ikinci sırada yer aldı.

Kasım ayında en çok konuşulan futbolcular arasında 10 bin 476 haberle Burak Yılmaz ikinci oldu.

 

 

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık