Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

24 Nisan 2024, Çarşamba

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Elektrik faturaları herkesi yakıyor! CHP'li belediyeler toplandı.

Elektrik faturaları herkesi yakıyor! CHP'li belediyeler toplandı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslenerek elektrik zamlarının geri alınması çağrısıyla birlikte, zamlar geri alınmazsa elektrik faturasını ödemeyeceği çıkışını yapmıştı. Edinilen bilgilere göre;  Twitter hesabından konuyla ilgili kararlılığını vurgulayan Kılıçdaroğlu, "Bu hatadan ivedilikle dönülsün. Dönülmez ise diğer adımları da atacağım!" dedi.

Öte yandan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ilçe belediyelerinin de bu konuda dayanışma içinde olmaları gerektiğini söyledi.

DAYANIŞMA BÜYÜYOR

CHP'li İlçe Belediyeleri bu çağrı sonrası dün bir toplantı yaptı.
Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat'da konuyla ilgili bir açıklama yaptı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu liderliğinde başlatılan dayanışmayı ilçe belediyeleri olarak büyüttüklerini, Beşiktaş Belediyesi olarak da ihtiyaç sahibi olanlara her konuda yardımcı olduklarını belirtti. 

Editör: Haber Merkezi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık