Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

18 Nisan 2024, Perşembe

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Ekrem İmamoğlu herkesin oyunu kullansın

Ekrem İmamoğlu herkesin oyunu kullansın

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, seçimlere 5 gün kala çalışmalarına devam ediyor. Seçim çalışmaları kapsamında Ekrem İmamoğlu Fox TV'de canlı yayına katılarak projelerini hakkında bilgi vererek seçmenlerinden oy istedi. İmamoğlu, "Seçimlere 5 gün kaldı. Ben her yere gidiyorum. Burası İstanbul, dünya kenti. Bizler emanetçiyiz gelecek nesle teslim edeceğiz. 500 bin çocuğumuza eğitim destek paketi hazırladık. Sofra destek paketi kurguladık. Suda indirime gittik. Bugün yoksulluk var işsizlik var. Seferberlik yapacağız. Bir yandan da üretimi destekleyeceğiz" dedi. Fox TV'deki canlı yayına CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek İmamoğlu'da katıldı.

Bizler birer emanetçiyiz

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Fox TV canlı yayınında İsmail Küçükkaya'nın sorularını yanıtladı. Ekrem İmamoğlu'nun canlı yanında İstanbul için değişim zamanı özetle şunları söyledi: “Seçimlere 5 gün kala çalışmalarımıza devam ediyoru. Her yere gidiyoruz. Kırgınlıklar karşımıza çıkıyor ama yine de oylarını bizlerden esirgemesinler. İstanbul dünya kenti. İstanbul deyince bazı coğrafyalar titriyor. Bizler birer emanetçiyiz, gelecek nesle teslim edeceğiz. Tabi bunları anlattıkça karşı taraftakiler eridi. Gerisi boş, keşke birkaç kanal daha fazla olsa. Merkez medya diye bir şey kalmadı artık. 70-80 yıllık markaların isimlerini kullanarak karalama ve kötüleme  işleri yapıyorlar. Niye yüzünüz kızarsın yapmayın etmeyin. Zaten vatandaşımız gerçekleri görüyor.

Yoksulluk var işsizlik var

Her şey ortada. Biz 500 bin çocuğumuza eğitimde destek paketi hazırladık. Bu paket inanın çok basit bütçelerle yapılacak. Sofra destek paketi de hazırladık. Su da indirime gideceğiz. Yoksulluk var işsizlik var. Seferberlik yapacağız. Tabii bir yandan da üretimi destekleyeceğiz, Trakya’ya Güney Marmara’ya. İyilikte yarışırsanız toplum da bunun karşılığında yarışacak ve üretecek. Enerjik toplumu harekete geçirmenin yöntemi iyilikten geçer. Hollanda'dan getirilen araçlar İstanbul’un coğrafyasına ayak uyduramadılar. Metrobüste magabüste yerel üretim var. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin borcu var. Bütçesi Sayıştay tarafından denetleniyor ama iştirakleri denetlenmiyor. Biz de dedik ki iştiraklerini uluslararası şirketler aracılığıyla denetlettireceğiz."

Ben her yere gidiyorum

Herkesin oy kullanmasını isteyen CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu yayın sonun kapanış konuşmasında şunları söyledi: “Önümüzdeki 5 yıl daha böyle enerjisi yüksek bir İstanbul istiyoruz. Seçime 5 gün kala devlet adamlığı denen bir şey var. Emniyet yanımda, ayaklarına taş değmesin. Ben her yere gidiyorum, güzel konuşulsun, bırakın seçimi ahlaklı, ilkeli düzgün bir şekilde yaşayalım. Bunu istiyoruz. Mutlaka herkes oy kullansınlar. Herkesin oylarını istiyorum.”

Dilek İmamoğlu, seçimi biz kazanacağız

Fox TV canlı yanına katılan Ekrem İmamoğlu’nun eşi Dilek İmamoğlu eşinin sabır konusunda özellikle çocuklarına karşı inanılmaz derecede sabırlı olduğunu söyledi. Dilek İmamoğlu eşinin olumsuz özelliği olarak çok çalışmasını ve bazen sağlığını bile düşünmeyi unuttuğunu söyledi. Dilek İmamoğlu ‘Biz bu seçimi kesinlikle alacağız, biz daha önce de böyle bir tecrübe yaşadık’ diye konuştu.

Editör: Veri Basın Haber Ajansı

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık