Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Temmuz 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Devlet Bahçeli’den Filistin çağrısı!

Devlet Bahçeli’den Filistin çağrısı!

Devlet Bahçeli, İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarına ilişkin yaptığı açıklamada, “Ramazan ayında, İsrail ile Filistin arasında ara çözüm değil, kalıcı ve kesin çözüm oluşturulmalıdır.” diyen Bahçeli, “Gerekirse Türkiye her ihtimali masaya koyup restini çekmeli.” ifadesini kullandı.

Edinilen bilgilere göre; MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ramazan ayında Filistin’de kesin çözüme ulaşılması gerektiğini söyledi. Sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yayımlayan MHP lideri, “Mübarek ramazan ayında, İsrail ile Filistin arasında ara çözüm değil, kalıcı ve kesin çözüm oluşturulmalıdır.” ifadelerini kullandı. Türkiye ve tüm İslam ülkelerinin kenetlenip, akan kanın durması için her türlü insani müdahaleyi devreye sokması gerektiğini söyleyen Devlet Bahçeli, “Gerekirse Türkiye her ihtimali masaya koyup restini çekmeli, bunun da siyasi eylemini planlayıp fedakarlık ve kahramanlık içinde icra etmelidir. Bıçak kemiğe dayanmıştır.” dedi.

Editör: Haber Merkezi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık