Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

28 Nisan 2024, Pazar

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Devlet Bahçeli’den emeklilere zam teklifi: Yüzde 25'lik maaş artışı makul ve yeterli değil

Devlet Bahçeli’den emeklilere zam teklifi: Yüzde 25'lik maaş artışı makul ve yeterli değil

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) grup toplantısında gündemi değerlendirdi.

Edinilen bilgilere göre; Bahçeli’nin konuşmasından satır başları:

* Devlet deprem bölgesinde seferber olmuştur. Bütün imkanlar devreye alınmıştır. Olağanüstü mücadele sürecinin desteklenmesi amacıyla 2023 yılı bütçesine ek yapılması söz konusudur.

* MHP kanun tekliflerini tereddütsüz destekleyeceğimizi, yapıcı irademizi göstereceğimizi açıklamak istiyorum.

“BİZ GELECEKTEN UMUTLUYUZ”

* Hayat pahalılığı kaderimiz değildir. Kur faizde oynaklıklar gündemdeki ağırlığını inşallah kaybedecektir. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistem, siyasal ve ekonomik istikrarın güvencesidir.

* 3 Haziran 2023 tarihinde açıklanan Kabine ekonominin maruz kaldığı tehlikeleri en aza indirmek için kolları sıvamıştır. Biz gelecekten umutluyuz. El ele verdikçe her zorluğu yeneceğimiz kanaatindeyiz.

“EMEKLİYE YÜZDE 25, MAKUL VE YETERLİ BULUNMAMIŞTIR”

* 1 Temmuz’da tüm kamu görevlilerimizin maaşlarında toplu sözleşmeden kaynaklanan oranda toplam yüzde 17.55’lik zam ve seyyanen net 8077 liralık artış yapılacaktır.

* Gönül isterdi ki daha fazla olsun ancak bütçe imkanları bellidir. Emeklilerimizi yüzde 25’lik maaş artışı makul ve yeterli bulunmamıştır.

* MHP olarak teklifimiz şudur; 8077 liralık seyyanen artışın, kök ücrete ve aynısı ile emekli maaşlarına yansıtılmasıdır.

 

Editör: Haber Merkezi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık