Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

28 Nisan 2024, Pazar

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Deprem bölgesinde yardım görevlisi kılığında hırsızlık alarmı!

Deprem bölgesinde yardım görevlisi kılığında hırsızlık alarmı!

 

Dört gün önce büyük yıkıma yol açan deprem sonrası enkaz altında kalan on binlerce insana ulaşılmaya çalışılıyor. Arama kurtarma ekipleri zamanla yarışırken, afet bölgesinde türeyen hırsızlar pes dedirten yöntemlerle insanların eşyasını çalıyor.

Edinilen bilgilere göre; dün Şanlıurfa’da AFAD kıyafeti giyen bir kişi riskli görüldüğü için boşaltılan evlerden hırsızlık yaparken yakalandı. Yine aynı kentte, evlerin boşaltıldığı semtlerde devriye atan polis, iki kişiyi bir evden hırsızlık yaparken yakaladı.

 

Yine Şanlıurfa’da polis yeleği giyerek evlerden hırsızlık yapar bir kişi, motosikleti Yunus timleri tarafından gözaltına alındı.

Yine dün akşam Şanlıurfa’da iki kişi TV’ler tarafından canlı yayında verilen arama-kurtarma çalışmaları sırasında bir vatandaşın cep telefonunu çalarken görüntülendi.

Adıyaman’da da kendilerini yardıma gelmiş gibi gösteren, ellerinde su ve bisküvi taşıyan bazı kişiler enkazlarda ziynet ve para ararken görüldü.

Gaziantep’in İslahiye ilçesinde hasarlı bir evden altın çalan iki kişi mahalleli tarafından yakalanarak jandarmaya teslim etti.

Adıyaman’ın Besni ilçesinde devam eden arama kurtarma çalışmaları sırasında bir kişinin, enkazdan çıkardığı pantolonun cebindekileri kendi cebine koyduğu ekrana yansıdı.

Editör: Haber Merkezi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık