Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

30 Nisan 2024, Salı

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, Önümüzde 4-4.5 yıllık süre var. Yanlışlarımızı düzelteceğiz.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, Önümüzde 4-4.5 yıllık süre var. Yanlışlarımızı düzelteceğiz.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AKP Genel Merkezi'nde kameralar karşısına geçti ve bu sefer öncekilerden çok farklı bir balkon konuşması yaptı. 

Erdoğan şu ifadeleri kullandı;

*Aziz milletim, sevgili Ankaralılar, kıymetli yol ve dava arkadaşlarım, değerli genç kardeşlerim, sizleri en kalbi duygularımla, hasretle, muhabbetle selamlıyorum.

*Buradan AK Parti Genel Merkezi'nden tüm Türkiye'yi saygıyla selamlıyorum. Desteğiniz, kadirşinaslığınız için ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum. Şahsıma sizler gibi vefakar yol arkadaşları, dava arkadaşları veren Rabbime hamdediyorum.

"MİLLETİN İRADESİ SANDIKTA TECELLİ EDER"

*Türk demokrasisi rüştünü bir kez daha ispat etmiş oldu. Öncelikle bir hususu ifade etmek durumundayım: Seçimler demokrasinin en kritik günleridir.

*Milletin iradesi sandıkta tecelli eder. Millet sözünü sandık yoluyla söyler. Millet siyasi mesajını sandık vasıtasıyla iletir.

"BU YOLDA SİZLERLE İNŞALLAH BİZLER KAZANARAK YİNE DEVAM EDECEĞİZ"

*Bu yolu beraber yürüyeceğiz. Kim ne derse desin. Buradan siyasi parti fark etmeksizin iradesini sandığa yansıtan vatandaşlarıma teşekkür ediyorum.

*Belki de şimdi sahura kadar evde dertleşeceksiniz, hasbihal edeceksiniz. Seçim sonuçlarının ülkemize, milletimize, şehirlerimize, mahallelerimize ve köylerimize hayırlı olmasını diliyorum.

*31 Mart seçimleri son 22 yılda girdiğimiz 18. Sandık imtihanınız oldu. Hep başardık. Başararak geldik. Ben sizlere inanıyorum. Bu yolda sizlerle inşallah bizler kazanarak yine devam edeceğiz.

 

"YEREL SEÇİM İMTİHANINDAN İSTEDİĞİMİZ SONUCU ALAMADIK"

*Zaferimizden aylar sonra maalesef yerel seçim imtihanından istediğimiz sonucu alamadık. Daha öncekiler gibi yoğun bir şekilde hazırlandık. AK Partik adroları gece gündüz demeden sahadaydı.

*Teşkilatlarımız, ittifak ortaklarımız emek verdi. Biz de son 2 aylık dönemde, şahsım 52 farklı şehri ziyaret ettim. Mitingler yaptım. Halkımla bütünleştim. Kucaklaştım. Netice böyle oldu. Her alanda bir hayır vardır.

BAHÇELİ'YE TEŞEKKÜR

*Buradan bizi muhabbetle bağrına basan tüm illerimize teşekkür ediyorum. Sayın Devlet Bahçeli’ye ve MHP’li kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum.

*İttifakımıza desteğini beyan eden diğer siyasi partilerin genel başkanları ve mensuplarına minnettarlığımı ifade ediyorum.

*Biz siyasi hayatımız boyunca milletle yol yürümüş, milletin çizdiği istikametten ayrılmamış bir kadroyuz. Kardeşlerim bugüne kadar hep sağduyunun, sabrın ve bakarın yanında olduk.

*Her zaman demokrasinin, milli iradenin, sandığın tarafında yer aldık. Bugün de aynı sorumlulukla hareket ediyoruz.

"SEÇİLEN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLARINI AYRI AYRI KUTLUYORUM"

*Milletin, muazzez iradesinin üzerinde hiçbir güç tanımıyoruz. Şimdiye kadar milletimizin takdirini baştacı etmekten, kabul etmekten, milletin iradesine boyun eğmekten geri durmadık.

*Bugün de milletimiz tarafından seçilen büyükşehir belediye başkanlarını ayrı ayrı kutluyorum. Görev sürelerinde atalete kapılmadan temsil ettikleri şehrin ve sakinlerinin taleplerini yerini getirmeye gayret edeceklerine bütün kalbimle inanıyorum.

"HÜKÜMET OLARAK SEÇİLEN BAŞKANI DESTEKLEYECEĞİZ"

*Biz de hükümet olarak, şimdiye kadar olduğu gibi, milletimiz oyuyla seçilmiş tüm yerel yöneticilerini şehirlerinin hayrına yapacakları işlerde desteklemeye devam edeceğiz.

"İRTİFA KAYBI YAŞADIĞIMIZI GÖSTERİYOR"

*Sandıklar kapanmış, millet son sözünü söylemiş, kararını vermiştir. YSK kesin sonuçları açıklayacaktır. Elbette her siyasi parti kendi bünyesinde seçim sonuçlarını analiz edecektir.

*Biz de partimizin organlarında 31 Mart seçimlerinin neticelerini açık bir şekilde değerlendireceğiz, henüz kesinleşmemiş olmakla birlikte sandık sonuçları bize ülkemiz genelinde mahalli idarelerde irtifa kaybı yaşadığımızı gösteriyor.

*Elbette yerel bazda yaşanan bu gerilemenin sebeplerini ayrıca masaya yatıracağız. Kaybettiğimiz, geriye düştüğümüz her yerde sebepleri çok iyi tespit edecek ve gerekli müdahalelerde bulunacağız.

"ÖNÜMÜZDE YAKLAŞIK 4-4,5 YILLIK BİR SÜRE VAR"

*Kaderin üstünde bir kader vardır. Hiçbir surette milletimizin kararına hürmetsizlik etmeyeceğiz. Milletle inatlaşmaktan, milli iradeye rağmen hareket etmekten, milletin takdirini sorgulamaktan bugüne kadar olduğu gibi yine uzak duracağız.

*Milletin sandıkta verdiği mesajları en isabetli en objektif şekilde tartarak gerekli adımları mutlaka atacağız. Bunun için önümüzde yaklaşık 4-4,5 yıllık bir süre var. Bu süre zarfında yanlışlarımızı düzelteceğiz.

*Geçen sene bu zamanlar başlayan genel ve yerel seçim maratonu bugün artık tamamlanmıştır. Ülkemizi, milletimizi ve ekonomimizi yoran seçim defterinin bugün itibarıyla kazanması bile büyük bir kazançtır.

*Türkiye’nin önünde hazine değerinde 4 yıldan uzun bir süre vardır. Bu zamanı hep birlikte değerlendirmemiz önemlidir. Milletin ve ülkenin vaktini çalacak tartışmalarla bu dönemi heba edemeyiz.

ENFLASYON MESAJI

*Deprem bölgesinin yeniden ihyası ve ekonomideki sıkıntılarımızın giderilmesi başta olmak üzere ülkemizin acil meselelerine daha fazla eğileceğiz. Ekonomide yol haritamız olan OVP ve 12. Kalkınma Planı’nı bugüne kadar kararlılıkla uyguladık.

*Enflasyon başta olmak üzere uyguladığımız ekonomi programımızın olumlu sonuçlarını yılın ikinci yarısında görmeye başlayacağız.

TERÖRLE MÜCADELE AÇIKLAMASI

*Bölücü terör örgütüne ölümcül darbeyi mutlaka indireceğiz. Güney sınırlarımız ötesinde bir teröristan kurulmasına izin vermeyeceğiz. FETÖ’nün son kalıntılarını da temizlemekte kararlıyız.

Editör: Haber Merkezi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık