Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

26 Nisan 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Cumhurbaşkanı rekor kırmak istiyor!

Cumhurbaşkanı rekor kırmak istiyor!

AKP’nin İzmir’de gerçekleşen 6. Olağan Kongresi’nde konuşma yapan  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir’i AKP siyasetinin önemli kentlerinden biri yapmayı amaçladıklarını dile getirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Başbakan Binali Yıldırım’ın katıldığı kongrede, vatandaşlara hitap edep Erdoğan,  sahip oldukları zamanı boşa harcamadan, hiç kimseyi üzmeden, İzmirlilere kendilerini daha iyi anlatmaları gerektiğini vurguladı ve sandıktan istemedikleri bir sonuç çıktığında kabahati vatandaşa atmadıklarını söyledi.

Ellerinde sopalarla dolaşan gençlikten farklı bir gençliğe sahip olduklarını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, 24 Haziran’a kadar liselerdeki ve üniversitelerdeki gençlere  ulaşmayı amaçladıkları vurguladı.

İstanbul’dan rekor beklenti

AK Parti İstanbul Kadın Kolları Kongresi'nde konuşma yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 24 Haziran’daki seçimlerde İstanbul’un sonucu belirleyici bir rol üstleneceğini ve siyaset tarihinde rekor bir oy beklediğini dile getirerek, 2017 yılındaki halk oylamasından bahsetti. Cumhurbaşkanı  Erdoğan, İstanbul’dan aldıkları 4.5 milyon oy sonucu yüzde 48.6 oranında  ‘EVET’ almalarından duyduğu üzüntüyü dile getirerek, bu seferki seçimlerde daha yüksek oy beklentisinin olduğunu belirtti.

Türkiye’nin yeni yönetim sisteminde görev yapacak olan cumhurbaşkanının ve meclisin 600 üyesinin seçileceği 24 Haziran’daki seçimler hakkında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’un sözü, Türkiye’nin sözüdür dedi.

Siyasete katılmaları için kadınlara çağrıda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kadınlarımızı siyasette daha etkin olarak parlamentoda olmalarını ve 24 Haziran’daki seçimlerde AKP’nin tarafında aktif olarak yer almalarını istediklerini söyledi.

Ayrıca, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 6 Mayıs’taki İstanbul İl Kongresi’nde manifestolarını ve aday tanıtım toplantısında da seçim bildirgelerini açıklayacaklarını anlattı.

Öte yandan, 24 Haziran’daki seçimlerde rekor oy alarak siyasette tarih yazacaklarına inandığını ifade eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP ile kurdukları ‘Cumhur İttifakı’nın seçimlerde tarihe geçmesini istediğini vurguladı.

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık