Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

25 Nisan 2024, Perşembe

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim uyarısı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim uyarısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan teşkilatına yerel seçim uyarısında bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti il başkanları toplantısında basına kapalı bölümünde teşkilatına yerel seçimleri için yol hartitasını çizdi. İl başkanları toplantısında özellikle seçimlerde tasarruf yapma konusunda uyarıda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplantıda teşkilatına şu mesajları verdiği öğrenildi:

Devamlı halkın içinden olun

"Herkesin seçimlerden her zaman olduğu gibi çok çalışmalarını istiyorum. 7'den 70'e herkesin bu seçimlerde tasarruf yapmasını istiyorum. Görevli olduğunuz illerinize gittiğinizde çalışmalara başlayın. Sahada olduğunuz sürece kesinlikle kibirli olmayın, gönül bağlarını kurun, kravatlarınızı çıkartınız. Devamlı halkın içinde olun. (İl başkanları) Kesinlikle bana sormadan istifa etmeye kalkışmayın. Başladığınız projeleri bitirmeden başka bir projeye başlamaya kalkışmayın. Öncelikli yapılması gereken projeler ve çalışmaları tam liste halinde bana bildirin.

Cumhur İttifak'ı gerçekleşebilir

Yerel seçimlerde (Cumhur İttifakı'nın seçimlerde de yapılması konusu) Gerektiği durumda ittifak gerekirse yaparız. Geçtiğimiz seçim de kurduğumuz Cumhur İttifakı'ndaki dayanışma neyse yerel seçimlerde de Cumhur İttifakı gerçekleşebilir. İttifak imkan durumunda gerçekleşme durumu da olabilir. İttifak bazı iller de ihtiyaç yok gibi."

Gösterişten uzak durun

Toplantıya katılan il başkanları, belediye başkanları ve kadın ve gençlik kolları başkanlarından özellikle makam odaları ve bina giydirmeleri konusundan gösterişten kaçınılması ve bunlardan uzak durulmasını istedi.

Seçimlerde sosyal medya ortak kullanılmalı

Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal da toplantıda AK Parti'nin kurumsal kimliğine ilişken yeni düzenlemeler ile 81 ildeki tüm teşkilat mensuplarının seçimlerde sosyal medyayı nasıl kulanacakları yönünde bir sunum gösterisi yaptı. Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, yapılacak olan yerel seçimlere yönelik haberlerde paylaşımların özellikle ortak yapılması gerektuğuna açıklarken, "Seçimlerde ortak paylaşım yapılmazı durumda hızlı ulaşır ve daha çok insana ulaşır. Yerel seçimlerde bu uygulanmanın kullanılması yönünde" bilgisini örgüt yöneticileri ile paylaştı.

Editör:

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık