Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

28 Nisan 2024, Pazar

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Özgür Özel’in seçilmesine ilişkin ilk açıklama!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Özgür Özel’in seçilmesine ilişkin ilk açıklama!

CHP'nin genel başkan seçimli 38. Olağan Kurultayı sabaha karşı sona erdi. Kurultay sonunda CHP'nin 8. Genel Başkanı Özgür Özel oldu. Edinilen bilgilere göre; seçim ikinci tura kalmadan önce; adayların konuşmalarını tamamlamalarının ardından, kurultaya gönderilen mesajlar okundu.

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da CHP Kurultayı'na bir tebrik mesajı gönderdiği Divan Başkanlığı tarafından açıklandı.

“Yeni genel başkanları da teröristlere selam gönderdi”

Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı konuşmada, CHP’de genel başkanlık seçimini Özgür Özel’in kazanmasına ilişkin ilk yorumunu yaptı. CHP’nin eski genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu kastederek, “Bay bay Kemal kime ‘bay bay’ dedi? Edirne’deki teröristbaşı Demirtaş’a ‘bay bay’ dedi. Kavala’ya ‘bay bay’ dedi.” şeklinde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Peki kongreyi kazanan zat, o kime selam verdi? O da aynen Selahattin Demirtaş’a, Kavala’ya selam verdi.” ifadelerini kullandı.

CHP’deki genel başkan değişimi için “Al birini vur diğerine. Bunların birbirinden farkı var mı? Yok.” şeklinde konuşan Erdoğan, “Zannettiler ki; terör örgütlerini yanımıza alırsak biz bu ülkede seçim kazanırız. 12-13 seçim kaybettin. Hep onlarla beraberdin. Kazanan; sen de onlarla beraberdin.” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık