Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

26 Nisan 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ayasofya açıklaması! 1500 kişilik bir cemaat...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ayasofya açıklaması! 1500 kişilik bir cemaat...

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 24 Temmuz'daki Ayasofya programıyla ilgili konuştu. Erdoğan, caminin içinde 500 kişinin namaz kılmasıyla ilgili olarak "Namazla ilgili davetleri Diyanet İşleri Başkanlığı yapacak" dedi. Edinilen bilgilere göre; 

24 Temmuz günü Ayasofya Camii içinde 500 kişiyle, meydanda ise toplu namaz kılınacak. İlk namazı Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş kıldıracak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “24 Temmuz’da Ayasofya’da kılınacak namazla ilgili davetleri Diyanet İşleri Başkanlığı yapacak” diyerek şunları söyledi:

CEMAAT 1000-1500 KİŞİ OLACAK

* Fiziki mesafe, yerleşim planları, X-ray’le giriş çıkış olsun corona virüsü hassasiyetiyle yapılacak. 1000-1500 kişilik bir cemaat olabilecek. En büyük avantaj dışarıda açık alana sahip olmak. Bu açık alanı da Diyanet İşlerimiz en iyi şekilde değerlendirecek.

GENÇLİK YILLARIMIZIN HAYALİYDİ

* Ayasofya iç egemenlik konumuz. Dünyadan bir müdahale söz konusu olamaz. Bu karar Ayasofya’nın esaret zincirinden kurtulmasıdır. Gençlik yıllarımızın da en büyük hayaliydi. Buna kimse siyasi retoriktir yaklaşımı tavrıyla yaklaşmasın. Milletimizin özlemiydi, yerine gelmiştir.

Editör: Araştırma Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık