Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

29 Mart 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzonlularla buluştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzonlularla buluştu

Trabzon Dernekler Federasyonu tarafından Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan'ın katılımıyla Sinan Erdem Spor Salonu'nda düzenledi. "Büyük Trabzonlular  Buluşması"na Cumhurbaşkanı Erdoğan yanı sıra İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Hazine Maliye Bakanı Berat Albayrak, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım da katıldı. Etkinliğe, AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş, AK Parti İstanbul İl  Başkanı Bayram Şenocak, Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu ile çok sayıda Trabzonlu katıldı.

Pazar günü güçlü adımlara imza atılacak

"Büyük Trabzonlular  Buluşması"nda konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, seçimlerin çok önemli olduğunu söyleyerek, "Pazar günü yapılacak olan seçimlerde memleketimiz bir karar verecek. İnanıyorum ki Pazar günü Türkiye, ülkemizin yarınlara daha güçlü adımlar atmasını temin edecek bir kararın altına imza atacaklar" diye konuştu.

Terör örgütü PKK'lıların meclis üyeleri listelerinde ne işi var?

Amerika'nın, Türkiye'nin Afrin operasyona açıkça karşı çıktığını söyleyen İçişleri Bakanı Soylu, artık eski Türkiye olmadığını ve Afrin'e girildiğini söyledi. Bakan Soylu, Millet İttifakı'nın oluşturduğu partilerin listelerine terör örgütü üyelerini yerleştirildiğini açıklayarak konuşmasına şöyle devam etti: "Terör örgütü PKK'ya patlayıcı taşıyan bir adamın belediye listelerinde ne işi var?.. Karakol bombalayanın, uyuşturucu yetiştirenin belediye meclislerinde ne işi var?.. 13-14 yaşlarında kızları dağa kaçırıp tecavüz ettirenlerin belediye meclislerinde ne işi var?.. 325 tane PKK'lı ve KCK'lı, Saadet Partisi, CHP ve İYİ Parti listelerinden seçime girdi. Bu Türkiye için kabul edilmez bir durumdur."

Hani dolar 8 lira 15 lira olacaktı?

Etkinlikte konuşan ve "Sizlerden isteğimiz güçlü Türkiye yolculuğunda Sayın Cumhurbaşkanımızla dimdik, omuz omuza yüremeniz" diyen Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, şunları kaydetti: "Seçime gittiğimi bir süreçte özellikle birilerinin  doların 8 lira olacak, 15 lira olacak diye söylediklerine şahit olduk mu? Herkesin telefonlarına baksın dolar kaç lira olmuş? İnşallah daha da çok iyi olacak. Sizlerden isteğimiz güçlü Türkiye yolculuğunda Sayın Cumhurbaşkanımızla dimdik, omuz omuza yüremeniz."

Sizlerin sayesinde tüm tuzakları yerle bir ettik

"Büyük Trabzonlular  Buluşması"na katılan bir konuşma yapan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank da "Trabzonlular olarak Sayın Cumhurbaşkanımızın arkasında dimdik durduğunuzu cümle aleme ilan ediyorsunuz. Türkiye'nin birliğine sahip çıkıyorsunuz. Sizin duruşunuz sayesinde  kurulan tüm tuzakları yerle bir ettik." ifadelerini kullandı.

Trabzon varken Karadeniz uşağı varken bu ülke top atılsa yıkılmaz

Trabzon Dernekler Federasyonu tarafından Sinan Erdem Spor Salonu'nda düzenlenen etkinliğe AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırımda yaptığı konuşmada, "Türkiye'nin her neresine giderseniz bir Trabzonlu vardır. Bize her yer Trabzon. Trabzon varken Karadeniz uşağı varken bu ülke top atılsa yıkılmaz. Karadeniz'in denizi, dalgaları gibi düşmanı kapar, önüne süpürür atar. Önümüzde çok önemli bir seçim var. Sadece ilimize, ilçemize belediye  başkanı seçmiyoruz. İstanbul'u Cumhuriyetin 100. yılına taşıyacak kadroları  seçeceğiz. Nasıl bir İstanbul'da yaşayacağımızı dünyaya göstereceğiz. Atacağınız  her oy İstanbul'u aydınlık yarınlara taşıyacak. İstanbul Türkiye'dir. İstanbul'u  dünya yıldızı bir şehir yapmaya hazır mısınız gençler? Sayın  Cumhurbaşkanlığımızın çöpten, çukurdan, çamurdan çıkarıp ayağa kaldırdığı  İstanbul'a hizmet etmek hizmetlerin en güzelidir. Horon vuran uşaklar gibi  çalışacağız. Yıldırım hızıyla hizmetleri ayağa getireceğiz. El birliği ile gönül  birliği ile bu mübarek şehri dünyanın zirvesine birlikte taşıyacağız." diye konuştu.

Editör:

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık