Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

24 Nisan 2024, Çarşamba

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Cumhurbaşkanı Erdoğan sahaya iniyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan sahaya iniyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yerel seçimler için start veriyor. AK Parti yerel seçim çalışmalarına son sürat başlarken, Cumhurbaşkanı Erdoğan'da yurtdışı gezilerinin ardından Mart 2019 yerel seçim çalışmaları için sahaya inecek. Erdoğan Almanya ve ABD gezilerinin ardından Meclis açılışından sonra seçim kampanyalarına başlayacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan yerel seçimler için tüm mesaisini yurtici seçim çalışmalarına ayıracak ve 30 büyükşehir de miting düzenleyecek. 

24 Haziran seçimleri etkili olacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan erken başlayacağı seçim çalışmaları yanı sıra belediye başkan adayları için de nabız yoklayacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan yerel seçim çalışmaları için il ve ilçe örgütleriyle bir araya gelerek Mart 2019'da yapılacak seçimlerde belediye başkan adaylarını belirleyecek. Erdoğan, aday çalışmaları için gelen raporları, mevcut başkanların yaptığı icraatları ve memnuniyetini de göz önünde bulunduracak. 24 Haziran seçim sonuçlarını da göz önünde bulunduracak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu seçim kriterlere göre 1397 belediye adayı belirlemede etkili olacak.

AK Parti ve MHP ittifak çalışması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, tüm teşkilattan gelen raporlar doğrultusunda yerel seçim çalışmalarını belirlerken, seçmenin MHP ile ittifak bakışını da belirleyecek. Bu doğrultuda Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP Lideri Devlet Bahçeli ile yapacağı görüşmede, sahadan gelen anketler ve raporlar çerçevesinde kritik şehirlerdeki yapılacak MHP ile ittifak netleşeceği belirtiliyor.

Süleyman Soylu ve Ahmet Davutoğlu iddiası

Öte yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yurtdışı gezilerinden sonra yerel seçim çalışmaları için sahaya inmeye hazırlanırken, kulislerde dedikodular da çıkmaya başladı. Sözcü Gazetesi Yazarı Can Ataklı'nın iddiasına göre İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Ahmet Davutoğlu ismini öne çıkartırken, Ankara için ise İçişleri Bakanı olan Süleyman Soylu'nun aday olabileceği iddiasını öne sürdü.

Editör:

Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık