Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

19 Mart 2024, Salı

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Cumhurbaşkanı Erdoğan Macron’a sert tepki gösterdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Macron’a sert tepki gösterdi

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AKP Genel Merkezi’nde Genişletilmiş İl Başkanları toplantısına katıldı. Edinilen bilgilere göre; Erdoğan, “Kendimizle birlikte ister tarihi bağlara dayansın, ister yeni ilişkiler kurmuş olalım, tüm kardeşlerimiz için aynı mücadeleyi vermekte kararlıyız. Bunun adı Türkiye modelidir” diyen Erdoğan, “Başka bir yerde insani değerler üzerine bina edilmiş böylesine samimi bir demokrasi, adil bir kalkınma hedefi, köklü bir hak ve adalet ideali bulamazsınız. İnşallah 2053 vizyonumuzu böyle bir model üzerine inşa edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Erdoğan’ın açıklamaları şöyle:

* 601 bin yen üye ile birçok partinin üye sayısından daha fazlayız, aynı zamanda Türkiye’nin en büyük kadın kollarına sahibiz.

* Bir dava yolunda verilen mücadele seçime kadar değil mezara kadar sürer.

* AK Parti’de unvanlar değişebilir ama millete ülkeye hizmet yarışı devam eder.

* Amacımız önümüzdeki yıl yapacağımız büyük kongremize güçlü bir teşkilat yapısıyla girmektir.

* İl kongremizi ekimden itibaren başlatmayı planlıyoruz.

TÜRKİYE MODELİ

* Biz, ülkemizi başkaları öyle istediği için değil, milletimiz layık olduğu için kalkındırmaya, geliştirmeye çalışıyoruz.

* Bunun adına demokrasi dememiz, tüm dünyadaki ortak kavram olduğu içindir. Avrupa ve Amerika demokrasi ve ekonomide tümüyle yerle yeksan olsa bile biz ülkemizin hak ve özgürlüklerini genişletmeye devam edeceğiz.

* Bunun adı Türkiye Modeli’dir. Başka bir yerlerde insani değerler üzerine bina edilmiş samimi demokrasi, adalet ideali bulamazsınız. 2053 vizyonumuzu bu model üzerinde inşa edeceğiz.

“KİFAYETSİZ MUHTERİS”

* Ne diyorlar? “Türkiye niye Suriye’de, niye Libya’da, niye Doğu Akdeniz’de, niye Afrika’da, niye Balkanlarda, Kafkasya’da?” diyorlar. Türkiye bunca mücadeleyi niye veriyor diyorlar.

* Mesela Türkiye tamamen çekilirse Suriye bir anda barışa, huzura mı kavuşacak? Tezgahı görmezden gelirse ertesi gün Kuzey Irak tüm teröristlerden mi temizlenir?

* Libya’da darbeciler köşelerine çekilip ülkenin yönetimini meşru idareye mi bırakır? Fransa başındaki kifayetsiz muhterisin savrulmalarından kurtulur mu?

* Milletimizin desteği ile, doğrusu neyse onu yapmaya devam edeceğiz.

Editör: Haber Merkezi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YEREL SEÇİMLERE DOĞRU!.. İBB BAŞKANI EKREM İMAMOĞLU'NU BEŞİKTAŞLILARA SORDUK!..

yukarı çık