Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

29 Mart 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul işi bitirmiş

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul işi bitirmiş

Seçim az bire süre kala Cumhurbaşkan adayı Rece Tayyip Erdoğan Yenikapı'da düzenlenen "Büyük İstanbul Mitingi"nde konuştu. Yenikapı mitinginde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hedefinde ise CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce vardı. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, "Bunlara sorsanız ne yapacaksınız, şunu yapacağız dedikleri yok. Yalnızca Erdoğan'a hakaret ediyorlar, başka bir şey bilmiyorlar. Büyük İstanbul Mitiginde, yarim, aşkım canım İstanbul. Sırdaşım, yoldaşım, kardeşim, kaderdaşım, sevmenin bile ömre bedel olduğum İstanbul. Gülenler şöyle dursun ağlayanların bile mutlu olduğu İstanbul" diye sözlerlerine başlayan Erdoğan, 

Soygundan bahsediyor

"Bay Muharrem, rantları temizledik, saldırıları püskürttük, hala yolsuzluklardan bahsediyorsun. İstanbul'a yatırım yaparken, hem de borç ödedik. İşte biz buyuz. Önce bizi tanıyacaksınız. Yaptığımız yatırımları görmüyor musun, kör müsün, görmüyor musun bu yatırımları. Adam kör, soygunlardan bahsediyor, haddini bileceksin. CHP'nin olduğu yerde, susuzluk var, pislik var, çöplük var, kirli hava var. Biz gelmeden önce Türkiye sadece 6 ilimizde doğalgaz vardı, şimdi 3 ilimiz kaldı. İnşallah onlarda bitecek. 

Yaptığımız işleri anlatıyorum

AK Parti, huzurdur, temizliktir, mutluluktur, sağlıktır. Bunları başardık ve başarmaya da devam ediyoruz. Bay Muharrem işte biz buyuz, sen anlamazsın böyle işlerden. Sana bizim yaptığımız işleri anlatıyorum. Bir de CHP'nin yaptığı işleri anlatıyorum. İnsanların yaşamaktan bıktığı bir şehri huzur ve güvene çevirdik. İstanbul'un itibarini tekrar geri kazandık. 

En temiz şehir İstanbul

İstanbulluları en kaliteli belediyecilikle tanıştırdık. Bay Muharrem, Habitat'a bir sor istersen bakalım. Habitat bildirgesi neydi biliyor musunuz?.. Dünyanın en temiz şehrinin İstanbul olduğu. Ben sana belge veriyorum. Nereden nereye geldik görüyorsunuz. Rantları ortadan kaldırdık Bay Muharrem. 

Biz de laf değil icraat var

Yolsuzluklardan bahsediyorsun, haddini bileceksin 2.5 milyar dolar borçla devraldım İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ni ben. Hem borç ödedik, hem yatırım yaptık. İşte biz buyuz, bizi tanıyacaksın. Yaptığımız yatırımlara kör müsün, görmüyorsun bu yatırımları? Adam kör, adam soygundan bahsediyor. haddini bil. Avrasya Tüneli, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nü Marmaray'ı, Nissibi Köprüsü'nü, Osmangazi'yi neyle yaptık. Biz de laf değil, icraat var.

IMF'ye borç verdik

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Biz geldiğimizde IMF'ye borcumuz vardı. Bu borçları ödedik Bay Muharrem.  Döviz rezervimizi 23.5 milyardan dolardan 138 milyar dolara çıkardık. Şu anki rezervin 110 milyar dolar olduğunu söyleyen Erdoğan şunları söyledi:

İstanbul'un vizyonunu genişlettik

"Soygun olan bir ülkede bunları olur mu? Hatta IMF bizden borç istedi. Verin dedim. Verin deyince IMF vazgeçti. Baktılar bu parayı verecekler, şaşırdılar.  Esnafın kepenk kapattığı bir ülkeyi ticaret merkezine dönüştürdük. Memurunu işçisini enflasyona ezdirmeyen bir ülkeye biz getirdik bunları. Emeklisine, çiftçisine kaderine terk edilmiş ve bayram ikrameyelerini biz getirdik. 4.5 yılda İstanbul yaşanabilir bir hale biz getirdik. Bay Muharrem İstanbul'a yaptığımız yatırımlar 236 katrliyon geçti. Şimdi de böyle soydular şöyle soydular. Neyi soyduk ki?. Bu hayasızlıktır. İstanbul'a 34 bin derslik kazandırdık. Kültür ve eğitimde İsanbul'un vizyonunu genişletik. İstanbul'da üniversite sayısı 21'den 57'ye çıkardı. Hocaya belki anlar kendisi."

Editör:

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık