Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

26 Nisan 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, hedefimize yürümeye devam edeceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, hedefimize yürümeye devam edeceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 737. Söğüt Ertuğrul Gazi'yi Anma ve Yörük Şenlikleri mesaj yayınladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mesajı şöyle: "Alparslan'ın Malazgirt'te açılan kapıdan akın akın Anadolu'ya giren ve kardeşleriyle kucaklaşarak kızılelmasını arayan atalarımız, Ertuğrul Gazi ile yeni bir istikamet belirlemiştir. Bugün burada bir kez daha Alperenlerin serdarı olan Ertuğrul Gazi'yi anmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ecdadımızı minnetle, rahmetle hürmetle anıyoruz. 7 asrı aşkın zamana rağmen aynı idealler mücadele etmeye devam ediyoruz. Bunun için de, tek bayrak, tek millet, tek devlet ve tek vatan diyoruz.

Sabırla hedeflerimize doğru ilerliyoruz

Atalarımız dediği gibi "ekşi koruk sabırkla tatlı üzüm olur" der. Bizler de sabırla hedeflerimize doğru ilerliyoruz. Hedeflerimize yürümeye devam edeceğiz. Ertuğrul Gazi'nin Osmanlı çınarını toprakla buluşturması, Fatih Sultah Mehmed İstanbul'u fethin arasında 1.5 asır var. Cumhuriyetimizin kuruluşunun üzerinden daha bir asır bile geçmedi. Buna bakıldığında kat ettiğimiz mesafe çok önemli ama menzilimizi düşündüğümüzde yetersiz olduğumuzu görüyoruz.

Türkiye olarak aynı yolda yürüyoruz

Yönetim sistemimiz inşallah bu konuda milat olacak. Bizim atalarımız yıkarak yok ederek değil inşa ederek medeniyetler kurmuştur. Biz de atalarımız gibi Türkiye olarak aynı yolda yürüyoruz. Bizler ülkemiz için olsun gerek bölgelerimiz, gerekse dünyada kendimiz ile birlikte kardeşlerimizin huzuru, mutluluğu, güvenliği refahı için gece gündüz demeden uğraşıyoruz, çalışıyoruz.

Bu toprakları nakış nakış işlemeye devam edeceğiz

Ertuğrul Gazi'nin temel attığı bu topraklarda milletimizin yüzyıllardır üzerine titreyerek bugüne kadar getirdiği emaneti Allah'ın izniyle bizden sonraki nesile ileriye taşımış bir şekilde bırakmakta kararlıyız. Kendi topraklarımızda ayağımızı sıkı sıkı basarken, diğer bölgemizi ve dünyayı, kültürümüz, siyasetimiz ve ekonomimizle nakış nakış işlemeye devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerimizle bir kez daha Ertuğurul Gazi'yi şahsında devletimiz, milletimizin ebet müddet daim kalmasında emeği olan tüm ecdadı rahmetle minnetle yad ediyorum. Emeği geçenleri tebrik ediyorum."

Editör:

Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık