Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

20 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Cumhurbaşkanı Erdoğan Başakşehir maçına gelecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan Başakşehir maçına gelecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan Medipol Başakşehir taraftarına çağrı geldi. Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Başakşehir taraftarlarına Cumhurbaşkanı Erdoğan'da bir çağrı daha geldi. Erdoğan açıklamasında, "Başakşehir tribünlerinin artık dolması gerekli." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bu hafta Galatasaray ile karşı karşıya gelecek olan Başakşehir'de kritik mücadele öncesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan destek geldi. Medipol Başakşehir takımı ile ilgili olarak bir çağrıda bulunan Erdoğan,"Başakşehir tribünlerinin artık her maç dolması gerekiyor. Şampiyonluğa oynayan bir takımın tribünleri boş kalmamalı." ifadelerine yer verdi.

Erdoğan Başakşehir Taraftarlarına Seslendi

Abdullah Avcı idaresinde Süper Lig'de zirve mücadelesi veren Medipol Başakşehir ile ilgili olarak konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin Başakşehir 6. Olağan İlçe Kongresi'nde taraftarlara seslenerek artık her maça gelmelerini istedi. 

Başakşehir tribünlerinin boş kalmaması gerektiğine dikkat çeken Cumhurbaşkanı Erdoğan, takımın başarılarının hiçe sayılmaması gerektiğini söyleyerek, "Başakşehir gençliğinin artık tribünleri doldurması gerekiyor. Şampiyonluğa oynayan bir takımın tribünleri boş kalmamalı. Bunu bir önce ortadan kaldırmak lazım. Başakşehir'in maçlarına bende gelebilirim. Tribünleri boş görmek istemem." ifadelerine yer verdi.

Editör:

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 1 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık