Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Cumhurbaşkanı adayları miting meydanlarında

Cumhurbaşkanı adayları miting meydanlarında

Cumhurbaşkanı adaylarının 24 Haziran'da yapılacak olan seçim tarihi yaklaştıkça çalışmaları aralıksız devam ediyorlar. CHP'nin adayı olan Muharrem İnce İstanbul ilçelerinde vatandaşlarla buluştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'da Niğde'den vatandaşlara vaadlerini açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Kandil'e operasyon başladığını" söylerken, Muharrem İnce ise "Acil kan değişikliğinin yapılması" söyledi.

Muharrem İnce, sene sonunda dolar 8-10 TL olur

Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce İstanbul'un ilçelerinde seçmenlerden oy istedi. İstanbul seçmenlerine projelerini anlatan İnce şunları söyledi: "Sayın Erdoğan neden erken seçim istedi. Çünkü Türkiye batıyor, kamyon duvara çarpacak. Ekonomik kriz kapıda. Erdoğan bir daha seçilirizse sene sonu dolar 8-10 kesin olur. Türkiye'ye taze kan lazım. Değişiklik lazım. Sayın Erdoğan'ın 3 tane projesi var, biri stat yapacak, ikincisi park yapacak, üçüncüsü kıraathane yapacakmış. Sen Cumhurbaşkanı adayı mısın yoksa belediye başkanı adayı mısın. Yargı bağmısız olacak. Yargı üyeleri kesinlikle siyaset yapmayacak. Ayrımcılık olmayacak. Tek derdimiz bizim ekonomi olacak. Gençlerimizi olacak, çocuklarımız olacak. Herkesi kucaklayacağız. kimseyi dışlamayacağız".

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kandil operasyonu başladı

24 Haziran seçimleri için seçmenlerin karşısına çıkan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Niğde'den seçmenlerine gelecek sözü verirken Kandil'e operasyonun başladığını açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan özetle şunları söyledi: "Kandil operasyonu başlamıştır. Uçaklarımız şu ana kadar 14 hedefi imha etti. 20 uçağımız oraya gittiler, vurdular, hedeflerimiz temizlediler ve geri döndüler. Terörle mücadelemize devam ediyoruz. Cudi'de, Afrin'de var mıyız. Bay Kemal ve Bay Muharrem ne dedi Afrin'e girmeyin, Afrin'de ne işiniz var dedi. Bay Kemal'in hiç terörle ilgili bir söz duydunuz mu. Bay Kemal yalnızca terörü destekler. Bay Muharrem kıraathaneleri oyun oynama yeri zannediyor. Kıraathanelerde kumar oynama yeri değil, kitap okumak için gençlerimize açacağız."

Editör:

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık