Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Cumhurbaşkanı adayı olup olmayacağıma toplum ve partimiz karar verir

Cumhurbaşkanı adayı olup olmayacağıma toplum ve partimiz karar verir

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, BBC'nin HARDtalk programında Zeinab Badawi'nin sorularını yanıtladı. Başkan Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın topal ördek benzetmesi, başkanlık yetkilerinin sınırlandırılması ve bir sonraki seçimdeki olası cumhurbaşkanlığı adaylığı ile ilgili sorulara cevap verdi. Başkan İmamoğlu, "Cumhurbaşkanı adayı olup olmayacağıma toplum ve partimiz karar verir" dedi

Devrim yapacağız

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Gerçekten bu sistemi sökmeye çalışmak zorunda kalacaksınız, AK Parti'nin bunca yıldır kurduğu siyasi kayırma ve nüfuz sistemini. Bunu yapabilecek misiniz?" sorusuna ise "Devrim yapacağız" diye yanıt verdi.

Böyle bir açıklama yapmamıştır

Öte yandan Badawi'nin, röportajın 12. dakikasında İmamoğlu'na atfederek kullandığı "Bir mülteci gerekiyorsa kampta tutulmalı ya da eğitilmeli" alıntısına yönelik olarak BBC Türkçe'nin sorusunu yanıtlayan Ekrem İmamoğlu'nun Basın Sözcüsü Murat Ongun, Başkan İmamoğlu'nun böyle bir açıklama yapmamış olduğuna dikkat çekti.

Editör: Veri Basın Haber Ajansı

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık