Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

28 Mart 2024, Perşembe

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Cumhurbaşkan adayları neler söylüyor?

Cumhurbaşkan adayları neler söylüyor?

Cumhurbaşkanlığı seçimlerine katılan adayların yaptığı mitinglerle vaadlerini sıralamaya devam ediyorlar. Bilindiği gibi Cumhurbaşkanı adayları AK Parti ve MHP’nin Cumhur İttifakı adı altında ortak adayı Recep Tayyip Erdoğan, CHP’nin adayı Muharrem İnce, İYİ Parti’nin adayı Meral Akşener, Saadet Parti’nin adayı Temel Karamollaoğlu, Halkların Demokratik Partisi’nin adayı tutuklu Selahattin Demirtaş ve Vatan Partisi’nin adayı Doğu Perinçek seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. 24 Haziran’da yapılacak seçimlerde sona yaklaştıkça Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve CHP’nin adayı olan Muharrem İnce öne çıkmaya başladığı görülüyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve CHP’nin adayı Muharrem İnce mitingler ve televizyon programlarıyla seçmenlerinden oy isterken, diğer adayların imkanlar dahilinde kapalı spor salonlarında veya TV’nin canlı yayınlarına katılarak seçim çalışmalarına devam ediyor.

Seçim çalışmalarına devam eden Cumhurbaşkanı adayların yaptıkları mitingler veya katıldıkları TV canlı yayınlarındaki vaadlerinde özetle şunları söylediler:

Muharrem İnce, neden yıkayım köprüleri okulları?

Düzenlediği mitingde, “Üniversiteleri birleştireceğini, okulları yıkacakmışım, köprüleri yıkacakmışım, benim ağzımdan böyle bir şey çıkmadı. Ben yalnızca sarayın ışıklarını söndüreceğim” diyen CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, özetle şunları söyledi: "Hemşerim benim için geçenlerde ‘okulları, köprüleri yıkacak’ dedi. Ben böyle bir söylemedim. Ağzımdan yıkacak çıkmadı, zaten neden yıkacakmışım köprüleri. Ben yalnızca ‘sarayın ışıklarını söndüreceğim’ dedim. Televizyonlarınızı açtığınıza Muharrem İnce’yi görmeyeceksiniz. Seçildiğimde üniversiteleri birleştireceğim. Sen ben yok, kavga yok huzur olacak.”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kur üzerinden oyunlar oynanıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan katıldığı iftar programında özetle şunları söyledi: “Güçlü Türkiye, güçlü meclis demiyoruz, güçlü ekonomi ekonomi diyoruz. Türkiye’nin ortaya çıkardığı bu ekonomi dünya çapında bir efsanedir. Dünya ortalamasında yıllık 5.7 büyüme gerçekleştirdik. Kur üzerinden oyunlar oynanıyor, bu oyunlarla ekonomimiz sabote ediliyor. Turizmle de vurmaya çalıştılar olmadı. Bu yıl ülkemize 40 milyon turist gelecek. Tüm vatandaşlarıma sesleniyor yastık altında bulunan dövizler ve altınları, bankalara veya yatırım araçlarına yatırarak işletin, sisteme sokun ülkemizin büyümesinde katkı sağlayın.”

Meral Akşener, Sayın Erdoğan’ı evine göndereceğim

Katıldığı bir TV canlı yayın programıda, yaptığı mitinglerde çok büyük ilginin olduğunu söyledi. Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener: “Kendimi ikinci tura daha yakın görüyorum. Yaptığım mitinglerde görüntü bu yönde. Mitingteki verilerin görüntüsü bu. İkinci tura kalırsam Sayın Erdoğan’ı evine göndereceğim, dinlendirmeye. Mitinglerde özellikle kadınlar ilgisi çok büyük.”

Editör:

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık