Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

20 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Çin'den giden kitlerde koronavirüs bulundu

Çin'den giden kitlerde koronavirüs bulundu

Wuhan kentinden yayılan koronavirüs salgını sonrasında Çin'de hayat yavaş yavaş normale dönüyor. Başka ülkelere test kiti ve ekipman konusunda yardım eden Çin'in gönderdiği malzemelerde koronavirüs tespit edildi. Superhaber.tv'den edinilen bilglere göre; İngiltere'den yapılan açıklamada virüsün ekipmanlarda tespit edildiği doğrulandı. Hollanda ve Avustralya ise Çin'den alınan maskeleri toplatmaya başladı.

Tüm dünyanın sorunu haline gelen Koronavirüs salgını sonrası devletler yetersiz kaynakları ve sağlık sistemleri sebebiyle özellikle Çin'den ithal olarak koronavirüs ekipmanlarına yöneliyor.

Ancak birçok ülkeden gelen yeni açıklamalar sonrası ülkelerin seçtikleri bu yolun hatalı olduğu ortaya çıktı. Avustralyalı yetkililerin virüsün yayılmasına karşı Çin'den ithal edilen koronavirüs maskelerine el koydukları bildirdi. Avustralya yaklaşık 12 milyon dolar değerinde 800.000 civarında virüslü ya da kusurlu yüz maskesi ele geçirdi.

Çin'deki bir fabrikada skandal görüntüler

 Çin'de maske üreten ve yurt dışına ihracat yapan bir firmanın skandal görüntüleri ortaya çıktı. Çinli bir fabrika işçisi yüz maskelerini ayakkabısına sürerek canlı yayın yaptı.

İngiltere kitlerdeki virüsü bildirdi

İngiltere, Çin'den gelen koronavirüs test kitlerinin, Lüksemburg merkezli bir şirket tarafından araştırılırken koronavirüse rastlandığını bildirdi. Kitlerin teslimatı ertelendi.

Hollan'da Çin'den aldığı 600 bin maskeyi toplatıyor

Hollanda, yeni tip koronavirüsün (Kovid-19) yayılmasını önlemek amacıyla Çin’den ithal ettiği 1,3 milyon maskenin 600 bininin yeterli standartları taşımadığı gerekçesiyle toplatılmasına karar verdi.

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık