Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Çiftlik Bank'ın istihbaratçısı yakalandı

Çiftlik Bank'ın istihbaratçısı yakalandı

Dönem en büyük vurgunlarından olan ve tarihe geçen Çiftlik Bank tutuklamalar devam ediyor. Türkiye genelinde 500 bine yakın kişinin üye olduğu tespit edilen Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aydın paralarla birlikte yurtdışına kaçmıştı. Yapılan açıklamada Çiftlik Bank'ın üye sayısının 132 bini aktif toplam 500 bin olduğunu ve yüksek kâr vaatleriyle ciddi paralar toplandığını açıklamıştı. 

Çiftlik Bank vurgununda yapılan son dalga operasyonlar devam ediyor. H.C., yapılan son operasyonlarda bu kritik isimlerden biri Maltepe'de gözaltına alınan ve dikkat çeken bir isim. H.C. Çiftlik Bank'ın Balıkesir bölgesi bayisi yanı sıra Balıkesir'de yapılan operasyonda ele geçirilen bitcoin makineleriyle de bağlantısı ortaya çıkan kişi. H.C. daha önce Hakkari'de astsubay olarak görev yaptığı dönemde Çiftlik Bank ile tanışmış ve bir çok mesai arkadaşını sisteme dahil etmiş. Halen gözaltında bulunan H.C. kısa sürede ciddi paralar kazanma başlayınca askerlikten istifa etmiş. Şu anki hesabında 70 milyon liraya yakın para giriş çıkışı tespit edildi. H.C.'nin Çiftlik Bank'ın en aktif ve en çok kazanan bayilerden biri olarak öne çıkıyor. Sonradan aralarında sorun çıkınca Mehmet Aydın'la anlaşmazlığa düşen H.C. hakkında soruşturma hala devam ediyor. Çiftlik Bank soruşturma kapsamında şimdiye kadar 8 kişi gözaltında bulunuyor.

Editör:

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık