Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

24 Nisan 2024, Çarşamba

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

CHP'nin Beşiktaş'ta coşkulu final mitingi

CHP'nin Beşiktaş'ta coşkulu final mitingi

Yarın yapılacak olan 31 Mart Yerel Seçim çalışmaları kapsamında Beşiktaş’a gelen Cumhuriyet Halk Partisi’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu ve CHP Beşiktaş Belediye Başkan Adayı Rıza Akpolat  ile birlikte ilçe meydanındaki final mitinginde vatandaşlarla bir araya geldi. Miting kapsamında konuşma yapan Ekrem İmamoğlu, seçime saatler kala vatandaşlardan destek istedi.

Beşiktaş'ı hep birlikte yöneteceğiz

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu'ndan önce bir konuşma yapan Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, "Beşiktaş'ı hep birlikte yöneteceğiz. 1 Nisan bayramımız olacak olacak. Sayın Ekrem İmamoğlu ile birlikte hep beraber yöneteceğiz. 31 Mart günü rekor kıracağız. Herkes sandığı giderek oyunu kullanmalı. Beşiktaş'ı ve İstanbul sosyal demokrat belediyeciliği geliyor. Herkese hayırlı olsun" diye konuştu.

Kalbi burkulan varsa özür diliyorum

"Çalışmalar sırasında kalbi burkulan vatandaşımız olduysa beni duysun, özür diliyorum" diye başlayan CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, Beşiktaş'taki final mitinginde, "Gençlerin Ekrem ağabeyi olacağım, gençler için üreteceğim. Aynı şekilde gençlerin bu kentte hayal kurmalarını sağlayacağım. İYİ Parti ve CHP işbirliğinin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, son mitingini Beşiktaş'ta yaptı. 

102 gündür İstanbul sokaklarındayım

31 Mart Yerel Seçim çalışmaları kapsamında Beşiktaş’a gelen Cumhuriyet Halk Partisi’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, seçim çalışmaları sırasında yaşadıklarını anlattı. Ekrem İmamoğlu, "102 gündür İstanbul’un sokaklarında, yollarında, semtlerinde, mahallerinde ve ilçelerinde inanın dolaştım, hem de bir su gibi dolaştım, boşluk bırakmamaya çalıştım. Herkese ulaşmaya, herkese dokunmaya çalıştım. Ne mutlu bana ki bugün geldiğimiz noktada nasıl başladıysak öyle bitiriyoruz. Kimsenin kalbini kırmadık, ama olur ya bir vatandaşımızın kalbi burkulmuştur, o vatandaşım beni duysun özür diliyorum. Çünkü ben kimsenin kalbini kırmak istemiyorum" dedi.

Gençler ağabeyisi olacağım

Gençler için üreteceğini söyleyen Ekrem İmamoğlu, "Gençlerin ağabeyi olacağım. Öyle uydurmadan Pub-g oynamalar vesaireler yapmayacağım. Yani biliyorsam futbol topuna vururum, bilmiyorsam vurmam. Ben uydurma iş yapmam. Gençlerin Ekrem ağabeyi olacağım, gençler için üreteceğim. Nasıl ki ülkemizin geleceği çocukları, çocuklara dönük iyi şeyler yaparsanız, ülkenin geleceği teminat altındadır. Aynı şekilde gençlerin bu kentte hayal kurmalarını sağlayacağım. Dünya kenti İstanbul’da dışa beyin göçü olmayacak, İstanbul’da üretecekler. Gençlerin özelliklerinden faydalanacağız, gençlerle dünyaya açılan bir pencere olacağız, onun için gençlerin Ekrem ağabeyi olmaya söz veriyorum" şeklinde konuştu.

İstanbul seferberlik sürecine giriyor

Türkiye ve İstanbul için  ve Türkiye için çalışacaklarını söyleyen Ekrem İmamoğlu, "Demokrasinin tüm kurallarını bu güzel kentte işletmeye bu kentte paylaşmaya hazır olun. İstanbul seferberlik sürecine giriyor, bunun adı çevre, kalkınma, duyarlılık, kadın dostu, çocuk dostu seferberliği insanlık seferberliği. Biz bu şehirde tekrar birbiriyle kucaklaşan milletin evlatları olacağız. 16 milyonluk şehir çalışırsa Türkiyeçalışır. 16 milyonluk bu şehir mutlu olursa Türkiye mutlu olur. Onun için İstanbullu hemşehrilerimiz olarak birbirimizle dayanışma içinde sadece İstanbul için değil Türkiye içinde çalışacağız" ifadelerini kullandı.

Editör:

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık