Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

26 Nisan 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

CHP'li Silifke Belediyesi'nden Fettah Can'a yasak

CHP'li Silifke Belediyesi'nden Fettah Can'a yasak

CHP'li belediyeden şok bir haber geldi. Mehmetçiğe moral vermek adına Hatay sınırına giden sanatçılardan biri olan Fettah Can'ın Silifke'de vereceği konserin iptal edildiği belirtildi. CHP'li Silifke Belediyesi'ne sosyal medyadan büyük bir tepki yağdı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun askere moral vermek adına Hatay'a gittiler diye ağır hakaretlerde bulunduğu sanatçılara CHP'li belediyelerden de yasaklar gelmeye başladı. Bunlardan birinde ise Silifke Belediyesi ön planda yer aldı. Belediye aldığı son kararla ünlü sanatçı Fettah Can'ın konserini iptal ettiğini belirtti.

Fettah Can'dan Açıklama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte Hatay sınırına giderek askerimize moral veren sanatçılar arasında yer alan Fettah Can son kurbanlardan biri oldu. 13 Mayıs 2018 tarihinde Mersin'in Silifke ilçesinde konser vermesi beklenen ünlü sanatçı Fettah Can aldığı haber sonrasında neye uğradığını şaşırdı.

CHP'li Silifke Belediyesi tarafından konseri iptal edildiği belirtilen Fettah Can, "Söyleyecek hiçbir söz bulamıyorum. Gerçekten çok yazık oldu. Askerimizin yanında olmak suç olmuş. Bu da ceza galiba. Bu konser için verilen sözler sonrasında planlamamızı yapmıştık. Başkan baskı altında kalmaktan korktuğundan böyle bir şey yapmış olmalı. Konserin olup olmaması önemli değil de bu yaşananlar acı bir olay. Özgürlük diye bağıranların bunu yapması anormal." dedi.

Editör:

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık