Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

24 Nisan 2024, Çarşamba

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

CHP'li Rıza Akpolat'ın hayallerinden başlıklar

CHP'li Rıza Akpolat'ın hayallerinden başlıklar

CHP Beşiktaş Belediye Başkan Adayı Rıza Akpolat Beşiktaşlılarla buluştu. Akpolat tanıtım toplantısından bir gün önce, bir video yayınlayarak "Projelerimi, hayallerimi paylaşacağım" diye çağrı yaptı. Çağrıya uyan Beşiktaşlılar MKM Atilla İlhan Salonuna doldurdu. Tanıtım toplantısına Başkan Adayı Rıza Akpolat'ın yanısıra CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'da vardı. Diğer yandan  İçişleri Bakanlığınca görevden alınan daha önceki Belediye Başkanı Murat Hazinedar ile mahkemelik olan ve söylediği sözler nedeniyle "kan kustum kızılcık şerbeti içtim" diyerek tepkisini dile getiren CHP Milletvekili Aykut Erdoğdu'da toplantıya katıldı.

YENİ BİR SAYFA AÇILIYOR

Toplantıya bu dönem hiç birinin aday gösterilmediği eski meclis üyelerinin bir çoğunun katılmaması dikkat çekti. Başkan aday adayı olupta aday gösterilmeyen, hatta meclise bile giremeyen Beşiktaş Belediye Başkan vekili Tahir Doğaç ile yine başkan aday adayı olup da listelerde kendine yer bulamayan bir kadın siyasetcinin toplantıya gelmesi dikkat çekti. Eski kadrodan kimsenin meclise girmemesi süren soruşturmalar ve ortaya çıkacak olumsuz durumlar nedeniyle Beşiktaşlılarca memnuniyetle karşılanırken, bunların uzantılarına dikkat edilmesi gerektiği, ayrıca geçen dönem belediyede veya Beltaş'ta görev yapan bir tek yöneticinin dahi bu dönem görev almaması isteniyor. Seçildiği taktirde RIza Akpolat'ın ancak bu şekilde temiz bir sayfa açarak görev yapabileceği vurgulanıyor.
Kaftancıoğlu başta olöak üzere CHP tepe yöneticileri de her fırsatta geçen dönemin etkilerini silmek için baştan sona yeni bir kadro ile yürüyeceklerini söylüyorlar.

SAMİMİ VE MUTLU AİLE TABLOSU

Toplantının en güzel ve samimi pozlarını ise Rıza Akpolat'ın çocukları verdi. Üzerlerinde Beşiktaş formaları ile "Kartal" işareti yaparak, katılımcılara güzel dakikalar yaşattılar.. Ayrıca Akpolat'ın eşi de belediye başkan adayı kocasını biran bile yalnız bırakmayarak destek verdi. Ortaya güzel bir aile tablosu çıktı.

CHP Beşiktaş Belediye Başkanı Adayı Rıza Akpolat ana başlıklarla şunları paylaştı:

Beşiktaş’ı yaratıcılık vahasına dönüştüreceğim!

Girişimcilik ve Tasarım Merkezi kuracağız; işsizlik ve göç sorununu sürdürülebilir şekilde çözeceğim. Bu merkezde belediyemiz, melek yatırımcı olarak gençlerimize ve kadınlarımıza destek olacak. 

Beşiktaş’ı dünyanın gastronomi merkezlerinden biri yapacağım!

Beşiktaş, gastronomide Türk ve dünya mutfaklarının buluşma noktası olacak. Bu proje kentimize dünyanın her yerinden nitelikli turist çekmekle kalmayacak, istihdam da yaratacak.

Karbon ayak izimizi azaltacağız!

Beşiktaş’taki karbon salınımını ölçerek öncelikle belediyemizin karbon salınımındaki payını hesaplayacağız. Yenilenebilir enerjiye geçeceğiz, belediye araç filosunu elektrikli araçlara dönüştüreceğiz.

Beşiktaş’ı Akıllı Kent yapacağım! 

Akıllı çöp toplama sisteminden yeşil binalara, e-bisiklet uygulamasından akıllı otoparklara tüm hizmetler son teknolojiyle yapılanacak. 
Beşiktaşlı, tüm hizmetlere dijital platformlar üzerinden erişebilecek. 

Beşiktaş’ı afetlere hazırlayacağım.

Bir afet mobil uygulaması geliştireceğiz. Bu uygulamadaki haritada, afetzedelerin ulaşabilecekleri Lojistik Destek Merkezleri'nden hastanelere, ambulans bekleme noktalarına tüm önemli bilgiler yer alacak.

Beşiktaş’ta ‘Stresle Topyekün Mücadele’ programını başlatacağım.

İnsanımızın enflasyon kadar, stresle de mücadeleye ihtiyacı var. Psikolojik Destek Programları'nın yanında, yazları parklarda, kışları kapalı tesislerde ücretsiz yoga olacak. 

Beşiktaş’ta Acil bölümü ve ambulansı olan Hayvan Hastanesi ve Hayvan Bakım Merkezi kuracağım.

Veteriner hekimin hazır bulunacağı ambulans, sokakta hayvanlara acil müdahalede bulunacak. Her mahalleye kedi-köpek evleri konmasını sağlayacağım.

Beşiktaş’ta ‘İleri Yaşta Üretkenlik Merkezleri’ açacağım. 

Yaşlılarımızın buralarda sanattan spora çok çeşitli kurslar, aktiviteler ve etkinlikler yoluyla üreterek hayata tutunmalarını, yani oyunda kalmalarını sağlayacağım.

Beşiktaş’ta öğrencilerimizi, ceplerini yakan kahve zincirlerine mahkum bırakmayacağım.

En kritik noktalarda Öğrenci Merkezleri açacağım. Bu merkezlerde ücretsiz kahve, 7/24 internet ve rahat ortam daima öğrencilerimizin hizmetinde olacak. 

Beşiktaş’ta her mahalleye kreş ve çocuk parkı yapacağım.

Ebeveynler, haftasonları da çocuklarını kreşlere kısa süreli olarak bırakabilecekler. Çocukların kodlama, STEM, yaratıcılık gibi alanlarla hayatın içinde karşılaşmasını sağlayacağım.

Beşiktaş’ta yeni kurulacak ve sahibi kadın girişimci olan işletmelere kolaylık ve teşvik sağlayacağım.

Toplumsal cinsiyet eşitsizliği ile mücadele edeceğim. BM'nin Cinsiyet Eşitliği Küresel Dayanışma Programı HeForShe’yi destekleyeceğim;

Beşiktaş'ı herkes için erişilebilir yapacağım.

Görme ve fiziksel engelliler için düzenlenmiş Engelsiz Kütüphane açacağım. Engelli ve yaşlılarımızın ulaşımdaki engellerini ortadan kaldırmak için Engelsiz Taksi uygulamasını başlatacağım.

Beşiktaş’ta ring seferleri ile ulaşımı ulaşılabilir kılacağım.

Öğrencilerimize Beşiktaş’ı doya doya gezip keşfetme imkanı sunacağım. Sahilde bisiklet yolları yapacağım ve Beşiktaş halkı, tıpkı Amsterdam’daki gibi rahatça bisiklete binecek. 

‘Yeşil bir vaha’ yaratarak Beşiktaş’ın nefes alma alanlarını en üst seviyeye taşıyacağım.

Beşiktaş’ta E-5’i yeşil koridorlarla denize bağlayacağım. Park alanlarını genişletip ‘Yaşayan Parklar’ haline getireceğim. Permakültür yapacağım.

Beşiktaş’ın tüm kılcallarına sanatı yayacağım.

Müzik grupları her hafta Beşiktaş Çarşı’da canlı müzik yapacak ve ben de orada olacağım!

Non-Stop Festival düzenleyeceğim.

Beşiktaş, yılın her haftası başka bir festivale ev sahipliği yapacak.

 

Haber Videosu


Editör: Beşiktaş Medya Grup

Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık