Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

29 Mart 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

CHP'de aday kim olacak?..

CHP'de aday kim olacak?..

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 24 Haziran'da yapılacak seçimle ilgili Sabiha Gökçen Havalimanı'nda gazetecilerin sorularını yanıtladı.  "Aday belirlemek için en kısa zamanda parti mecilisi toplayacaklarını" söyleyen CHP Lideri Kılıçdaroğlu, adaylık ve erken seçime ilişkin sorularına açıklık getirdi. "24 Haziran'da yapılacak seçimlerde aday olup olmayacağı" şeklindeki soruya ise CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 

Hepinizi iyi Haziran'lar dilerim

"Haziran güzel ay, Haziran'da seçimleri yapacağız. Aydınlık bir aydır Haziran. Karanlığın olmadığı, aydınlığın fazla olduğu bir aydır Haziran. Bu ayda ağaçlar çiçek açar. Kirazların bolduğu bir aydır Haziran ayı. Bu arada hepinize iyi Haziranlar dilerim. Haziran ayının başka özelliği de vardır. Haziran da kötülerin yenildiği, iyilerin galip çıktığı aydır. Haziran böyle görmekteyiz. Haziran'da bu ülkeye barışı, bu ülkeye kardeşliği, bu ülkeye huzuru, bu ülkeye demokrasiyi getirmek için mücadele etmeye devam edeceğiz. Hepimiz biliyoruz ülkemizde gerilimden dolayı çok acılar çektiğimizi hepimiz görüyor ve biliyoruz. İnsanlar kendi evlerinde televizyona bakmaktan çekiniyor, korkuyor. Söz veriyorum Haziran'da ülkemize barış ve huzuru getireceğiz. Haziran'da ağaçlar çiçecek açmış olacak ve evimizde hepimiz huzur dolu bir şekilde oturmaya başlayacağız. Haziran ayında demokrasiyle Cumhuriyeti demokrasiyle taçlandırmış olacağız" dedi.

Cumhurbaşkanlığı adaylarını parti meclisi belirler

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gazetecilerin adaylık ile ilgi sorusuyla ilgili şunlaru söyledi: "Bana gelince, aday olup olmayacığımı, cumhurbaşkanlığı adaylarını parti meclisimiz karar verir. İleri zamanlarda bu konu üzerinde aday çalışmalsınız yapıp adayımızı belirleyeceğiz. Hepinize yürekten teşekkür ederim. Ve hepinize iyi Haziranlar diliyorum."

Teşekkür ediyorum güzel bir Cumhuriyet için

Bir gazetecinin AK Parti'nin ittifak çalışmalarını hatırlatarak, "ittifak kuracak mısınız" sorusuna ise CHP Lideri Kılıçdaroğlu, "Görüşeceğiz tabii ki, diğer parti liderleyi görüşme yapacağız. Görüşme sonra karar alacağız. Açık ve net olarak şu söylemek isterim ki, kim tek adam rejimine karşı ise, kim Türkiye'de demokrasiden yanaysa ve huzur istiyorsa. Kim düşüncelerini özgürce konuşmak istiyorlarsa, Haziran ayı seçimlerine bekliyoruz. Teşekkür ediyorum. Güzel bir Cumhuriyet için" dedi.

Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık