Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

26 Nisan 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

CHP Sözcüsü Öztrak, ittifak değil aday önemli

CHP Sözcüsü Öztrak, ittifak değil aday önemli

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak Mart'ta yapılacak olan yerel seçimler ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Faik Öztrak düzenlediği basın toplantısında, "Yerel seçimlerde ittifak yapılacak mı?.." sorusuna ise "İttifakı nasıl yapacaksınız?.. Yasalarda ittifak var mı acaba?... Bu yerel seçimlerde millet kendine hizmeti iyi sunan adaya oy verecek. Burada önemli olan ittifak değil aday önemli" yanıtını verdi. Gündem olan AK Parti - MHP ittifakı olasılığında ise CHP'nin 8 ili kaybedebileceği iddialarına ise CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Öztrak, "Yok öyle bir şey" ifadeleri ile cevap verdi.

Halkımızın güvencesi olacağız

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak düzenlediği basın toplantısında, CHP'nin 95. yıl dönümünü kutlandığını hatırlaratar, "Kurucumuz Genel Başkanımız Mustafa Kemal Atatürk'ün en büyük eserimden biridir diyerek devlet kuran partimizin, demokrasi ve cumhuriyetimiz ve bize oy versin vermesin halkın yaşam biçimin güvencesi  olacağız, bu yönde kararlılığımızın bir kez daha hatırlatmak isterim" dedi.

Şu anda yasada ittifak yok

CHP'nin yaptığı MYK toplantısında önümüzdeki Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde AK Parti - MHP ittifakı karşın CHP'nin de İYİ Parti ile ittifak kurma ihtimaline karşın olasılıkların üzerinde durulduğu iddiaların sorulması üzerine, Parti Sözcüsü Faik Öztrak, "CHP bu durumda ittifak düşünüyor mu?.." sorusuna şunları söyledi: "Kesinlikle hayır. Bu açıklamalar bir görüş değişikliği değil, analiz yapma. AK Parti - MHP "Biz yerel seçimlere giderken ittifak yapacağız" diyor. Tabii karşı tarafta skınıtlı, nasıl yapacaklar ittifakı?.. Yasada şu anda ittifak yok. Bu yerel seçimlerde millet kendisine iyi hizmet verecek adayı seçecek. Cephe oluşturulmak sureti ile ve bizi de zorlayarak milletin iradesine ipotek koymak istiyorlar."

8 ili kaybedecek iddiası

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, “Marta yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti - MHP ittifakının oluşması nedeniyle CHP’nin 8 ili kaybedeceğine” iddialara ise böyle bir şey olmadığını açıkladı.

El ele yerel seçimlere yürüyoruz

Öztrak, Eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın "artık iç hesaplaşma bitmeli" çağrısını ilişkin soruya ise şu şekilde cevap verdi: "CHP şu anda önümüzdeki yerel seçimlere odaklanmıştır. Kavga yoktur, içimizde sürekli bir kavga varmış izlenimi yaratılmaya çalışılıyor. Şu anda el ele tutuşmuş yerel seçimlerde doğru adaylarla başarılı olmak için birlikte yürüyoruz. Bu seçim tek adam rejimine dur diyeceğimiz, kontrol altına alacağımız son seçim. Bundan sonrası zor olacaktır."

Editör:

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık