Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

29 Mart 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, İstanbul'u alacağız

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, İstanbul'u alacağız

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'da düzenlediği "Belediye Başkanlar Toplantısı"nda konuştu. Belediye başkanlar toplantısında İstanbul ve Ankara'yı alacaklarını söyleyen CHP Lideri özetle şunları söyledi: "Hepimiz huzur istiyoruz, 16 yıllık sürece bakıldığında huzur yok. Önümüzde ciddi bir süreç var, hepimiz bu süreci dikkatle değerlendirerek sandığa gitmeliyiz. Özellikle yerel yönetimlerde başka siyasi partiler CHP'nin eline su dökemez, bunu rahatlıkla söyleyebiliriz. 

İstanbul'a ne yapıldı?..

Metro deyince akla CHP gelir. Çocuklara süt uygulamasına yapan bizim belediyeler. İstanbul'u korumamız gerek, hepimizin göz nuru bir kent. Denizi ile Haliç'i ile İstanbul. Şimdiye kadar İstanbul'a ne yapıldı?.. İtiraf edildi, "Biz İstanbul'a ihanet ettik" dediler. CHP'li olan belediyenin bulunduğu yerde hiç bir zaman ihanet edilmemiştir. Biz insanlardan yana insanlık için belediyecilik yapıyoruz. İnsanların yoksulluğunu ortaya çıkarmıyoruz. İnsanları insan olarak görmek lazım bu zaten bizim görevimiz. CHP'li belediyelerin olduğu yerde bütün ibadethaneler tertemizdir.

Biz halka hesap veririz

Verilmeyecek hesabımız yoktur, biz halka veririz hesabımızı. Bir kişi istediği diye belediye başkanlığından istifa ediyorsan orada dikta yönetim vardır. Bu istifasının arkasında ne var, şimdiye kadar ortaya çıkmadı. Biz ortaya çıkaracağız. Belediye başkanlarımızın baskı altında olduğunu biliyoruz. Kendi belediyelerine bir şey demiyorlar ama bizim belediyelerde acaba açık bulabilir miyiz diye müfettiş üstüne müfettiş gönderiyorlar.

Belediyelerimizle gurur duyuyoruz

Önümüzde bir yerel seçim var. Bu yerel seçimlerde önemli hedefler koyduk. Şu anda, İzmir, Aydın, Tekirdağ, Eskişehir, Hatay ve Muğla büyükşehir belediyelerimiz var. Onlarla her zaman gurur duyuyoruz. Önümüzdeki seçimlerde de, Uşak, Denizli, Mersin, Balıkesir, Antalya, Adana, Bursa, Ankara ve İstanbul'u alacağız. İstanbul'a tarihi kimliğini yeniden kazandırmak boynumuzun borcudur.

Sandıkta ittifak yapacağız

İttifak yapacak mısınız diye soruyorlar?.. Biz sandıkta ittifak yapacağız. Halkına hesap veren, halktan yana olan tüm belde halkına diyeceğiz ki gelin bizim belediye başkanımıza oy verin diyeceğiz. Biz sandıkta mutabakatı sağlayacağız. Hatay'da huzur var, ayrımcılık yapılmıyor. İnanç kimliği üzerinden ayırmıyoruz. Herkese eşit hizmet veriyoruz."

Editör:

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık