Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

CHP İstanbul için aday belli oldu, Özgür Çelik

CHP İstanbul için aday belli oldu, Özgür Çelik

CHP İstanbul İl Başkanlığı için adaylar netleşiyor. CHP Bahçelievler İlçe Başkanı Özgür Çelik bugün İstanbul İl Başkan adaylığını açıklayacağını duyurdu ve adaylık açıklamasına davet etti. Çelik yayınladığı duyuruda, 'CHP İstanbul İl Başkanlığına adaylığımı açıklayacağım toplantımıza katılımınızdan onur duyarım' dedi. 
Program şöyle:
Tarih: 23 Eylül Cumartesi
Saat: 14.00
Adtres: CHP İstanbul İl Binası
Huzur Mah. Azerbeycan Cad. No: 2 Sarıyer (Galatasaray Stadyumu Yanı)

ÖZGÜR ÇELİK KİMDİR
Özgür Çelik, 14 Haziran 1981'de Sivas'ta dünyaya geldi. 20 yıldır eğitim alanında faaliyet yürüten bir kurumun kurucusu ve müdürü.
İletişim alanında lisans eğitimi aldıktan sonra İstanbul Üniversitesi'nde Siyaset Bilimi Yüksek Lisansı yaptı. İkinci Yüksek Lisansını yine İstanbul Üniversitesi Yerel Yönetimler, Kent ve Çevre Çalışmaları alanında tamamladı.
2015-2018 yılları arasında CHP Bahçelievler İlçe Başkanlığı, Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevinde bulundu. 25 Mart 2018 tarihinde gerçekleşen CHP Bahçelievler İlçe Başkanlığı 11. Olağan Kongresinde İlçe Başkanı seçildi. 22 Aralık 2019 tarihinde gerçekleşen CHP Bahçelievler 12. Olağan Kongresi'nde yeniden seçilerek İlçe Başkanlığı görevine devam etti.

YEREL SEÇİMLERDE ADAY OLAMAYACAK
CHP'de 6 Haziran 2023 tarihli yayınlanan genelgeye göre ilçe ve il kongrelerinde; ilçe başkanı, ilçe yönetim kurulu üyesi, il başkanı, il yönetim kurulu üyesi ve il disiplin kurulu üyesi olarak seçilecek isimlerin 2024 yılında yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçiminde Belediye Başkanı, Belediye Meclis Üyesi veya İl Genel Meclis Üyesi adayı olarak değerlendirilemeyeceği ifade edildi.
Buna göre CHP İstanbul İl Başkanı olacak kişi yerel seçimlerde aday olamayacak.

Editör: Beşiktaş Medya Grup

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık