Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

26 Nisan 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

CHP Genel Merkezi’nde dev afiş: Sınır Namustur

CHP Genel Merkezi’nde dev afiş: Sınır Namustur

Cumhuriyet Halk Partisi bu sabah Ankara’daki genel merkez binasına Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun fotoğrafının bulunduğu ‘Sınır Namustur’ yazılı bir afiş astı.

Edinilen bilgilere göre; aynı söz, parti genel merkezindeki dijital akranlara da yansıtılırken, Kılıçdaroğlu’nun sosyal medya hesabına da sabitlendi. Kılıçdaroğlu geçen hafta, İran sınırında Kapıköy Gümrük Kapısı’nı ziyaret etmiş, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, sınırlara yönelik, “yolgeçen hanı değildir” açıklamasını anımsatarak, “Peki 1 milyona yakın Afgan göçmen hangi sınır kapısından geçerek geldiler Türkiye'ye? Karakollar birbirini görüyorsa, kameralar birbirini görüyorsa bütün sınır boyunca, 1 milyona yakın Afgan nasıl geldi? Nasıl geçti?” diye sormuştu.

6 GENÇ GÖZALTINA ALINMIŞTI

Göçmenlerin, sınırlardan kaçak yollarla Türkiye'ye akın akın gelmelerine tepki gösteren ve İstanbul'un farklı noktalarına ‘Öfkeli Genç Türkler’ imzasıyla ‘Hudut namustur' pankartı asan 6 üniversiteli genç dün gözaltına alınmış savcılık sorgularının ardından yurt dışı çıkış yasağı konularak serbest bırakılmıştı.

"BENİ ERDOĞAN'LA KARIŞTIRMAYIN"

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter hesabında bugün yaptığı paylaşımında, "Dünyaya sesleniyorum: Beni Erdoğan’la karıştırmayın. Kuvayi Milliye geleneğinden geliyorum. Kimse kaçtığı yere askerimi bekçi; ülkemi de mültecilere açık hapishane yapamaz! Ben haram yemedim. Geliyoruz ve şimdiden söyleyeyim, çok çetin müzakereler sizi bekliyor. Yok öyle!" ifadelerine yer verdi.

Editör: Haber Merkezi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık