Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

20 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

CHP Beşiktaş Belediye Başkan Adayı Rıza Akpolat Çarşamba 17:30'da Radyo Beşiktaş'ta

CHP Beşiktaş Belediye Başkan Adayı Rıza Akpolat Çarşamba 17:30'da Radyo Beşiktaş'ta

Beşiktaş Belediye Başkan Adayı Rıza Akpolat yerel seçime günler kala Beşiktaşlılarla canlı yayında buluşuyor. Beşiktaş'ın ilk ve tek medya organı olan Beşiktaş Medya Grup stüdyolarında gerçekleştirilecek olan canlı yayında CHP Beşiktaş Belediye Başkan Adayı Rıza Akpolat ile  Beşiktaş'a dair ne varsa konuşacağız.Her gün halkın arasında olan eşi ve çocuklarıyla birlikte Beşiktaş halkı tarafından kısa sürede çok sevilen Rıza Akpolat ile seçim öncesi son hafta gerek kent gerekse spor camiasının izlenimlerini paylaşaçağız. 
 
CANLI YAYIN ÇARŞAMBA GÜNÜ SAAT 17:30'da BAŞLIYOR

Projelerini hayallerini Radyo Beşiktaş aracılığıyla Beşiktaşlılara yansıtacak olan CHP Beşiktaş Belediye Başkan Adayı Rıza Akpolat ile canlı yayını dünyanın her yerinden kesintisiz olarak www.besiktas.com.tr üzerinden tek adresle dinleyebilirsiniz. 

CANLI YAYINI KAÇIRANLAR İÇİN YAYIN TEKRARI YAPILACAK

Radyo Beşiktaş'ta ki canlı yayını, Beşiktaş Medya Grup Başkanı Gazeteci İsmail Baştuğ sunacak. Canlı yayın Çarşamba günü saat 17:30'da başlayacak. 
Canlı yayını kaçıranlar için yayının tekrarı ertesi gün verilecek ve seçim gününe kadar istediğiniz zaman ve istediğiniz yerden yeniden kesintisiz dinleyebileceksiniz.

Editör: Beşiktaş Medya Grup

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık