Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

CHP Ali Babacan için ne dedi?

CHP Ali Babacan için ne dedi?

Cumhuriyet Halk Partisi Yönetim Kurulu (MYK) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında genel merkezde toplandı. Yapılan MYK toplantısında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TBMM’ye sunulan ekonomi paketiyle ilgili, “İktidar kendi yandaşlarını kurtarmak istiyor, peki vatandaşı kim kurtaracak? Biz iktidardan vatandaşın sorunlarını çözecek yaklaşımlar bekliyoruz” değerlendirmesi yaptı.

MYK'da Ali Babacan'ın partisi konuşuldu

Genel merkez yapılan Merkez Yönetim Kurulu toplantı yaklaşık 4 saat sürdü. Toplantıda ekonomideki gelişmelerin yanı sıra dış politika, yeni parti iddiaları ve CHP’li belediye başkanları toplantısına yönelik hazırlıklar konuşuldu. MYK toplantısında Ali Babacan’ın AK Parti’den istifası ve yeni parti kurma hazırlığı da konuşuldu. MYK’da, “Demokrasiye katkı sunacak her yeni kurum Türkiye’deki siyasal yaşamı güçlendirir” denildi. 

Editör: Veri Basın Haber Ajansı

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık