Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Çebi'den büyük proje

Çebi'den büyük proje

Tarihe geçen kongrede rekor oyla Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün 34. Başkanı seçilen Ahmet Nur Çebi, çalışmalara başladı. “Kurtuluş formülü” olarak gördüğü projeyi harekete geçirmek için düğmeye basan Başkan Çebi'nin ilk hedefi, Türkiye'nin en büyük scout ekibini kurmak.

Politika değişiyor

Az parayla doğru adam” stratejisini hayata geçirmeyi planlayan Başkan Ahmet Nur Çebi, abartılı bütçelerle yapılan transferlere son verecek. Hedefinin, kulübün tek bir kuruşunun bile çöpe atılmaması.

Zorlu görev için hazır

Ateşten gömleği sırtına geçiren Başkan Çebi'yi zorlu bir görev bekliyor. Çebi, ilk önce UEFA'dan temiz kağıdı almak için ay sonuna kadar 110 milyonluk kaynak yaratmak zorunda.

Öte yandan, siyah-beyazlı kulübün Mayıs ayının sonuna kadar ödemsi gereken rakam ise, 470 milyon lira. Personelin 5 aydrı biriken maaşları, futbol takımının kötü durumu da Çebi'nin diğer sıkıntıları.

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık