Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

20 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

“Çebi mağdur edebiyatını bıraksın”

“Çebi mağdur edebiyatını bıraksın”

Beşiktaş Başkan Adayı Serdal Adalı, önemli açıklamalar yaptı. Projeler, transferler ve mali sorunlar hakkında planlarını açıklayan Adalı, diğer başkan adayı Ahmet Nur Çebi'nin sözlerine de yanıt verdi. Adaylardan Ahmet Nur Çebi hala ortamı ayrıştırmaya çalıştığını ifade eden Adalı, "Son 7 seneyi incelerim lafını Fikret Orman talep etti. Başkan olduğu zaman 7 seneyi incelet ve gereğini yap diyen kendisidir. Ben son 1.5 senede vardım. Kendileri daha önce incelemeyi yaptırdı" diyerek şöyle devam etti:

Çebi’nin psikolojisi bozuk

"Benim de içinde olduğum yönetimin incelemesini yaptırdı. Açıklasaydı o zaman. Niye açıklamadı? Hesap soracağız, inceleteceğiz dediler. Ahmet Nur Çebi de ikinci başkandı. Madem bir şey varsa neden açıklamadı? Ahmet Nur Çebi'nin sözlerini dinleyince çok üzüldüm, hayrete düştüm. Önceki seçimde sayın Fikret Orman ile Ahmet Nur Çebi bana karşı birlikte seçime girdiler. O zaman yok muydu? Yeni mi çıktı hazır kıtalar? Beşiktaş camiası zeki bir camiadır. Ahmet Nur Çebi mağdur edebiyatını bıraksın. Sanırım bu aralar Çebi'nin psikolojisi biraz bozuk. Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş Genel Kurulunun zekasıyla dalga geçiyor ve bence kesinlikle çok yanlış yapıyor."

32 dernek Adalı’yı destekledi

Serdal Adalı, 32 derneğin desteğini aldı. Serdal Adalı'nın seçim ofisinden yapılan açıklamada, derneklerin ortak deklarasyonla Adalı'ya destek verdiği bildirilerek, "Bugün itibarıyla isimleri yazılı olan ve sayısının kongre gününe kadar artarak devam edeceğini bildiğimiz derneklerle beraber, biz de demokratik hakkımızı başkan adaylarımızdan Sayın Serdal Adalı'dan yana kullanacağız" denildi.

Ocak’ta transfer yapacağız

Adalı, ara transfer döneminde futbol takımına takviye yapacaklarını ifade etti. Adalı, "Abdullah hocanın başarılı olacağına da yürekten inanıyorum, takıma da inanıyorum. Şampiyon olacağımızdan 0 eminim. Taraftarlarımız, camiamız içini rahat tutsun. Sonuçlara göre teknik direktör değiştirmek Beşiktaş'ın kültüründe yok. Lig devam ederken bunları konuşmak anlamsız. Futbol takımının bütçesi dahilinde transfer gerekiyorsa Ocak'ta yapacağız. Ancak şov olsun diye, yıldız transferi yaptım diye transfer olmaz, çalışmalarımız var" dedi. Başkanlık vizyonunu ortaya koymanın zamanı geldiğini belirten Adalı, Ben Genel Kurul üyelerimizin ısrarları ve teşvikleriyle aday oldum. Hep bahsettiğimiz mali sıkıntılarını bilirken, aday olmamak çok doğru olmazdı" dedi.

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 1 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık